AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Als het aan hoofd Raad van State lag, had Amalia er niet gezeten

Elke week schrijft politiek verslaggever Hans van Soest over wat er speelt in Den Haag in Onder Politici. Deze week: een ongemakkelijke week voor Thom de Graaf.

62 reacties

 • S.W. Aleman

  1 maand geleden
  Haha, een leuke constatering. De Koning terug boven de partijen. Grappig, misschien dat we als kind via de voorgelezen sprookjes al hebben geleerd, dat de Koning het daar meestal voor het zeggen heeft. Misschien toch niet echt een sprookje.
 • Harlaar

  1 maand geleden
  H.Harlaar Laat de kroon weer het heft in handen nemen en de knopen door hakken. Dit geleuter is ook niks. Leve het konings huis.
 • H. Drenth

  1 maand geleden
  Laten we vaststellen dat monarchieën een stabiele staatsvorm is. En wat heerlijk dat zo’n D66-er de toekomstige koninginnedag moet verwelkomen. Ook bijzonder dat in de huidige situatie waarin D66 de rol van het koningshuis nog verder ceremonieel wil maken met uiterlijk afschaffen een lid van die partij voorzitter van de Raad van State kan zijn.
 • Kroon

  2 maanden geleden
  Hopelijk nog heel lang Maxima als koningin! Ze is letterlijk werelds. Overigens, president, wie dan? Wat een giller. De Hoop Scheffer? Haha.
 • Riny van Paassen van der Meer

  2 maanden geleden
  Uit de tijd zo'n vorstenhuis gun haar een normaal leven zonder allerlei plichtplegingen!