Forum voor Democratie Thierry Baudet en minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking tijdens het wekelijkse Vragenuur in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
Forum voor Democratie Thierry Baudet en minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking tijdens het wekelijkse Vragenuur in de Tweede Kamer. © ANP/Koen van Weel

Ambassadeur VS moet uitleg geven over partijbijeenkomst Forum

Het ministerie van Buitenlandse Zaken gaat in gesprek met de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra over de bijeenkomst van Forum voor Democratie die op de Amerikaanse ambassade werd gehouden. ,,Er mag geen sprake zijn van fondsenwerving", stelde minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

 1. In quarantaine zittende Jetten (D66) wil aangifte doen na ‘ongewenst huisbezoek’ boeren

  In quarantai­ne zittende Jetten (D66) wil aangifte doen na ‘ongewenst huisbezoek’ boeren

  D66-fractieleider Rob Jetten is niet te spreken over het bezoek dat vijf boeren gisteravond aan zijn huisadres brachten. Hij zegt dat het ‘vreemd en onaangenaam’ voelt dat ze weten waar hij woont en daar filmbeelden en foto’s van verspreiden. Jetten gaat hoogstwaarschijnlijk aangifte doen. Farmers Defence Force-voorman Mark van den Oever stelt dat Jetten niet te ‘fijngevoelig’ moet zijn.
 1. Niet bij McDonald's, maar bij sterrenchefs in de drive-thru
  Play

  Niet bij McDonald's, maar bij sterren­chefs in de dri­ve-thru

 2. Bekijk hier alle samenvattingen van de Eredivisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen van de Eredivisie