Baudet wil door met gasborin­gen Groningen: ‘Toch absurd dat je 500 miljard euro in de grond laat zitten?’

VIDEODe gaswinning in Groningen moet doorgaan, omwonenden moeten een ton op de rekening krijgen en aandelen in de aardoliemaatschappij NAM. Dat vindt Forum-leider Thierry Baudet. ,,Het is ongelooflijke rijkdom.’’

61 reacties

 • Mees Van den Brink

  2 jaar geleden
  Versoepeling in het ontslagrecht zou zeker welkom zijn. Het enige recht wat een werkgever nu heeft, is het aanrecht.
 • H. Boer

  2 jaar geleden
  De hele aardbevings drama’s die er in groningen zijn, en tevens de mensen die er wonen interesseerd die man niks. Maar als Martijn Koning hem even zijn oortjes wast, knijpt hij er tussen uit. Zielig dat er nog zoveel groningers naar de Grote Markt gingen voor deze man.
 • Rinus Kenters

  2 jaar geleden
  Overdrijven en leugens vertellen heeft ie van zn grote voorbeeld Trump, er zit nl voor "nog" maar 50 milj Euro aardgas in de grond ipv 500 milj. Schrijffoutje zeker?
 • Vester Knevelbaard

  2 jaar geleden
  Het zou wel leuk zijn als jullie de feiten ook gelijk even checken. 500 miljard euro lijkt mij namelijk sterk. Er zat ongeveer 2750 miljard kuub winbaar gas in de grond. Daar is nu nog zo'n 500 miljard kuub van over. De eerste 2250 miljard kuub leverde de staat onveveer 420 miljard op. De huidige waarde van gas is pakweg 10 cent per m3. Dit fluctueert behoorlijk over de tijd. Rekenen we met deze prijs, dan is het overgebleven gas zo'n 50 miljard waard, waarvan maar een deel naar de staat gaat.
 • Rinus Devillers

  2 jaar geleden
  baudet is in staat heel nederland af te breken nog gekker dan trump met corona is hij veel slimmer dan de rest van de wereld corona bestaat niet volgens hem