Voormalig staatssecretaris Fred Teeven is sinds kort parttime buschauffeur bij Connexxion.
Volledig scherm
Voormalig staatssecretaris Fred Teeven is sinds kort parttime buschauffeur bij Connexxion. © ANP / ANP

BBB Zuid-Holland vraagt VVD’er Fred Teeven voor verkenning nieuwe coalitie

Voormalig staatssecretaris van justitie Fred Teeven (VVD) wordt verkenner bij de vorming van een coalitie in de provincie Zuid-Holland. Hij doet dat op verzoek van BBB, de grote winnaar bij de Provinciale Statenverkiezingen afgelopen woensdag.

38 reacties

 • GJ de Vries

  22 uur geleden
  GJ de Vries Omdat de nederlaag bij sommige partijen geel hard is aangekomen is het mogelijk dat BBB met een 'cordon sanitair' te doen krijgt. Dat zou dan niet voor het eerst zijn. De grootste fractie is niet altijd de leidende. In dat geval is mijn stem op BBB weer een waist of time geweest!
 • Dick van Dijk

  22 uur geleden
  Jongen Timmers Nederland is de grootste producent van vleesproducten die we exporteren!!! Dus zo weinig voedsel produceren we niet voor eigen gebruik, zouden we wel moeten doen met minstens 1/3 van de boerenbedrijven 🤫
 • H.J. Robroek

  1 dag geleden
  Hoe is dat mogelijk schande voor nederland.
 • Ton de Korte

  2 dagen geleden
  Hij kan dit wel, een goede keuze.
 • John Boer

  2 dagen geleden
  Er is gewoon een agenda waar aan gehouden dient te worden. Dat de meesten er met open ogen in zijn getrapt was ook te verwachten.
 1. De overwinning van BBB is indrukwekkend, maar de verwachtingen moeten ook getemperd worden
  PREMIUM
  column

  De overwin­ning van BBB is indrukwek­kend, maar de verwachtin­gen moeten ook getemperd worden

  De week werd gedomineerd door de verpletterende verkiezingsoverwinning van de BoerBurgerBeweging van Caroline van de Plas. Met Tubbergen als extreme uitschieter werd de partij niet alleen in Overijssel de grootste, maar in alle provincies van het land. Indrukwekkend, en de verwachtingen bij de eigen achterban zijn torenhoog. Maar er zijn ook redenen om die verwachtingen deels te temperen.