De Jonge: ‘Ik had meer informatie moeten geven over rol bij Sywert-deal', oppositie boos over incomplete stukken

NIEUWE DOCUMENTEN ONTHULDHugo de Jonge erkent dat hij onvoldoende informatie heeft verschaft over zijn rol in aanloop naar de miljoenendeal met Sywert van Lienden. Een dag voor het Kamerdebat gaat de minister door het stof voor het feit dat hij niet het volledige verhaal heeft verteld over zijn bemoeienis en contact met en over Sywert. Inmiddels zijn er honderden extra appberichten gepubliceerd. De oppositie neemt geen genoegen met excuses en de stukken.

216 reacties

 • monique langelaar

  2 maanden geleden
  Als is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt hem wel ...... Dat zei mijn opoe zaliger ,een wijze vrouw . Klaar weg wezen alle leugenaars van de overheid!!!
 • Cor Sleking

  2 maanden geleden
  Past in de Rutte communicatie.... Draaien met woorden en niet volledig zijn. Eigen - en vriendjespolitiek. Letterlijk! Functie elders voor deze leugenaar.... Ergens op de Noordpool.
 • Lydia Rekker

  3 maanden geleden
  Zonder wachtgeld naar huis..... en graag je visage nergens meer jn de openbaarheid tonen. Schamen tot aan het einde van je dagen!!
 • Rene vd Borden

  3 maanden geleden
  Al is de leugen nog zo snel, de kamer accepteert hem wel
 • S. Schepers

  3 maanden geleden
  @ Hans Klaver Het is duidelijk dat men dient te leren van gemaakte fouten als kind, als ouder maar zekere ook als politicus. Waarom? Zij zijn volksvertegenwoordiger en behartigen onze belangen. Uw reactie “dat dit een dag moet duren” is in mijn optiek onterecht. Onderzoeken en rechtszaken bij criminele strafzaken zijn in uw ogen dus ook tijdverspilling? Beste Hans, dit is in geen geval een andere zaak dan regelrechte criminaliteit! Wellicht mogelijk gemaakt mbv uw voorkeurstem.