De karatelessen van Sportschool Da Graça in Zoetermeer vinden vanwege de coronapandemie buiten plaats nabij De Boerderij aan de Amerikaweg.
Volledig scherm
De karatelessen van Sportschool Da Graça in Zoetermeer vinden vanwege de coronapandemie buiten plaats nabij De Boerderij aan de Amerikaweg. © Henriette Guest

Dit overweegt het kabinet: meer sport voor jongeren, extra contactberoepen open

Het kabinet overweegt de sportregels voor jongvolwassenen te versoepelen. Ook wordt er bekeken of naast de kappers meer contactberoepen weer kunnen worden toegestaan, melden meerdere Haagse bronnen. 

63 reacties

 • Aad Dijkhuizen

  5 dagen geleden
  Ik ben een fanatieke tennisser en vooral dubbelen en en dat is mijn hobby om fit te blijven en mijn sociale kontakt te houden en met dubbel te tennissen is het gemakkelijk de afstand van 1.5 meter in acht te houden. ik hoop dat dat gauw mogelijk ij.
 • Michel Robeerst

  5 dagen geleden
  Ouderen willen ook weer tennissen (dubbelspel) en dat kan makkelijk op 1,5 meter!!
 • Anoniem

  6 dagen geleden
  Wordt er ook gedacht over het contact beroep pedicure. Behalve ikzelf weet ik dat veel mensen daar echt behoefte aan hebben omdat ze dat zelf niet kunnen. Nog even en m’n teennagels groeien mijn schoenen uit. Mvg Noor van den Berg
 • de Vaan

  6 dagen geleden
  Ik denk dat er al heel wat meer en eerder open had gekund als iedereen zich goed aan de maatregelen had gehouden. Maar er is altijd een aantal dat dit niet kan opbrengen en dan zijn we blijkbaar na elke versoepeling weer terug bij af (zie afgelopen zomer). Ik snap dus best dat de regering hierin steeds voorzichtiger wordt. Het zijn niet de maatregelen die ons "gevangen" houden, maar de dwarsliggers die zich er niet aan houden en het steeds weer verpesten voor de rest. Als ze dat nu eens inzagen!
 • steef Sluis

  6 dagen geleden
  Me dunkt dat restaurants ook open kunnen , je reserveert van te voren en gaat van uit huis rechtstreeks naar het restaurant. Dit heeft geen extra toeloop op straat tot gevolg zoals bij bv. Winkelen. Wat de kans op besmetting tot een minimum beperkt.
 1. Zeventien aanhoudingen bij demonstratie Museumplein
  Play

  Zeventien aanhoudin­gen bij demonstra­tie Museump­lein

 2. Ziyech kan Chelsea niet aan winst helpen tegen United
  Play

  Ziyech kan Chelsea niet aan winst helpen tegen United