Effecten avondklok en bezoekrestricties niet los te meten: ‘Maar samen helpt het zo’n 10 procent’

BRIEFING/videoZiekenhuizen en het RIVM zien ondanks een ‘stabilisatie’ geen ruimte voor snelle versoepelingen. De avondklok en bezoekregels moeten blijven om het virus te beteugelen, al is onduidelijk welk effect de maatregelen los van elkaar hebben. 

56 reacties

 • H Moone

  11 maanden geleden
  De omgekeerde wereld.
 • Anoniem

  11 maanden geleden
  A.b Ronkel @jan dat dodenaantal bestaat voor een groot deel uit mensen die al fatale ziektes hadden. Corona heeft enkel het proces wat sneller laten gaan.
 • Barry Schouten

  11 maanden geleden
  B.Schouten. Even voor de schaapjes die dingen zeggen zoals " na het zien wat er zoal gezegd wordt allemaal is het duidelijk dat er meer in het onderwijs geïnvesteerd moet worden" of " er wonen hier 17 miljoen virologen,onderzoekers,experts" etc,etc. Neem het vooral op voor de mensen die niets anders zeggen dan"WE verwachten,denken of het is mogelijk dat er een kans bestaat dat het misschien zou kunnen gebeuren dat het wellicht de verkeerde kant op zou kunnen gaan.....Ja goed zeg!
 • A.J. van der Linden

  11 maanden geleden
  15.948 doden door Corona in Nederland lijkt mij meer dan genoeg
 • Ollie 1908

  11 maanden geleden
  Ollie 1908 Het enigste wat nog telt is!!! vacineren vacineren vacineren vacineren..dat moet sneller gaan gewoon en de regels nog ff naleven...sommige hebben er schijt aan hopelijk snel licht aan die beruchte tunnel...zijn allemaal moe.... Grt Jeanne