Ergernis om TikTok-dansje Jesse Klaver: is er wel plek voor politici op het sociale platform?

Met video‘Hoi TikTok, Mark hier’. Ook de premier ontkomt niet meer aan het nieuwe sociale medium. Toch worden politieke TikToks niet altijd in dank afgenomen. Het filmpje van Jesse Klaver bezorgde menig kijker de rillingen over het lijf. Werkt TikTok wel voor politieke partijen?

41 reacties

 • Peter Van Baaren

  1 maand geleden
  De media zijn er mede schuld aan dat politici de gekste dingen moeten doen om op te vallen… Media willen kranten verkopen en een leuk item verkoopt beter dan een saai item,, de saaie politicus staat dus met 1-0 achter,, We krijgen dus politici die goed met media kunnen omgaan,, nemen deze mensen de beste besluiten,,??? Denk daar maar over na,,
 • Zegstroo

  1 maand geleden
  Leuk dat GroenLinks daar over begint volgens mij doet Halsema en haar gr links collega’s precies het zelfde en nog meer in Amsterdam die is ook haar berichtjes kwijt en die laat informatie zwarte laken die gewoon opgevraagd kunnen worden plus ze houdt informatie achter en zo kan ik wel doorgaan . Of ze geeft opdrachten aan vrienden terwijl ze het moet uitbesteden aan de beste bieder maar ze regelde dat haar kennis de opdracht kreeg en dan zeggen dat je goedbedoelde ja ja dus klaver laat die
 • Rens Agterberg

  1 maand geleden
  Wat een ongelooflijk dom gedoe. Ze maken zichzelf belachelijk.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  @Dick deze mensen lokken commentaar uit door dit soort idiote dansjes te doen op internet!Het zijn toch geen kleine kinderen,heb het niet gezin heb geen Tiktok toktok!!
 • Hans Laats

  1 maand geleden
  Hans Laats, Politici's willen zo graag gelief worden ondanks beloftes die niet waar gemaakt kan worden en het liegen en bedriegen door sms-jes weg te gooien alles zwarte lakken , onder het tapijt schuiven of het door een jofel gebaar, brede smile, kijk ik eet een appeltje op de fiets of nu met TIK TOK de burgers ondanks bovengenoemde argumenten te laten doen merken van: Kijk wij of ik ben begaan met jullie (burgers). Ongeloofwaardig is het meer niet.