Sigrid Kaag zei eerder dat er geen sprake was van een onveilig klimaat binnen D66.
Volledig scherm
PREMIUM
Sigrid Kaag zei eerder dat er geen sprake was van een onveilig klimaat binnen D66. © ANP

Experts kraken ‘gedraai’ D66-top rond grensoverschrijdend gedrag partijprominent

De gang van zaken in D66 rond het grensoverschrijdende gedrag van partijprominent Frans van Drimmelen wordt zwaar bekritiseerd. Twee deskundigen, die zelf dergelijk onderzoek verrichten naar grensoverschrijdend gedrag, maken gehakt van het ‘gedraai’ van de partij en bureau Bing.

125 reacties

 • Niels Bos

  2 maanden geleden
  Sigrid Kaag is een nog grotere bedrieger van het stemvee dan Mark Rutte. Toch iets bereikt.
 • M Bessen

  2 maanden geleden
  Zeldzaam hoe de minachting en walging voor deze persoon zo breed gedragen wordt door zowel links als rechts. Zou dat de 'verbinding" zijn waar zo graag over oreert? Het staat me namelijk niet zo voor de bril.
 • Alfred Diepeveen

  2 maanden geleden
  Wellicht moeten dan maar een aantal redacties van kranten onderzoek doen bij de 16 andere dames die eerder hebben geklaagd! De 6 die mevrouw Kaag wegmoffelde. De arrogantie van mevrouw Kaag, het anderen de maat nemen en dan zelf een slachtoffer van seksuele escapades wegsturen en verwijzen naar de juridisch afdeling van D66. Kaag met haar D66 is de meest vrouw onvriendelijke politieke partij van Den Haag. Kaag shame you!
 • Van Duin

  2 maanden geleden
  Dit is duidelijk : nieuw leiderschap! Arrogantie ten top, transparante bestuurscultuur als het niet zo triest was , zou je , je rot lachen. Kaag: vreselijk mens!
 • J. Breuer

  2 maanden geleden
  Met een leugen en een sorry is bij deze partij alles vergeten en vergeven.