Formatie in slakkengang: gedoodverfde coalitiepartners spraken over ‘thema’s’

Video83 dagen na de verkiezingen spraken VVD, D66 en CDA vandaag ‘voor het eerst’ over ‘thema’s die aan bod zouden moeten komen bij de formatie’. Alle haast is er af, traag als een slak kruipen de partijen naar elkaar.

16 reacties

 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  De 3 thema's zijn: klimaat, energietransitie en milieu
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Hans Laats. De achterkamertjes politiek zegevierd als voorheen en de zogenaamde transparantie v.q nieuw- bestuurs cultuur en leiderschap is alleen voor de bühne en verkiezings gezwets. Heel veel mensen zijn hier ingetrapt. Ik gelukkig niet 😊. Hebt allang door dat een Kabinet VVD en D66 alles blijft zo als het was.
 • frans vullings

  2 maanden geleden
  ik stel voor dat als er na 100 dagen geen regering is er nieuwe verkiezingen komen
 • Farid Kader

  2 maanden geleden
  Ze hebben Internationaal gezien allemaal dezelfde doelstellingen . Maakt niks uit wie daar gaat zitten
 • Norbert Schooten

  2 maanden geleden
  We moeten Rutte weer als minister president hebben, zoals ook meer dan 2 miljoen mensen hebben gestemd. Ze moeten eens ophouden met al dat kinderachtige gedoe, en eens gaan regeren.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”