Formatie zit op dag 93 nog even vast als op dag 1, morgen álle hoofdrolspelers aan tafel

VIDEOInformateur Mariëtte Hamer zet morgen voor het eerst de zes hoofdrolspelers tegelijk samen aan tafel. De hoop is dat dit een doorbraak in de muurvaste formatie kan forceren. 

14 reacties

 • Hans Velleman

  1 jaar geleden
  Teflon is niet bepaald gezond te noemen. Nu maar eens nieuwe potjes en pannetje kiezen, zonder teflon....misschien nog wat beter geprijsd ook??? Winst: Krijg je betere koks, die voorzichtig de boel niet zo laten aanbranden, als met teflon gebeuren en vervuilen kan!
 • Tom Vermeulen

  1 jaar geleden
  Het landsbelang vraagt om een regering. Maar de dames en heren kunnen het niet eens worden over het programma (het regeerakkoord). Het CDA raakt steeds verder gecompromitteerd. Rutte en Kaag moeten de kar trekken. Minderheidsregering, er zit niets anders op.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Kijk,ze sluiten elkaar uit, zó simpel is het, dus wáár je ook op stemt, het heeft geen énkele zin als ze niet met elkaar samen willen werken.
 • Van Rossem

  1 jaar geleden
  @Nelema.1.9 miljoen voorkeur stemmen de Heer Rutte alleen al.Dat is al meer dan de volkse jongens partij die niet en dan weer wel mee wil doen alleen al.
 • Martin Verbrugge

  1 jaar geleden
  Er is sinds de verkiezing zoveel gebeurd dat een nieuwe verkiezing wellicht de beste oplossing is. Geef partijen nog een maand en als er dan nog geen nieuw kabinet is, dan nieuwe verkiezingen. Dit land heeft dringend een nieuw kabinet nodig. Er zijn genoeg problemen die opgelost moeten worden. Eindeloos problemen voor ons uit schuiven lost niets op.