Eric de Bie stapt over van FVD naar Groep Van Haga.
Volledig scherm
PREMIUM
Eric de Bie stapt over van FVD naar Groep Van Haga. © ANP

Forum voor Democratie valt nóg verder uit elkaar in Brabant

Er blijft niets over van Forum voor Democratie in Brabant. Van de negen mannen die twee jaar geleden de provinciale politiek bestormden, zit er nu nog maar één op zijn plek. Oud-leider Eric de Bie begint een eigen partij en neemt twee fractiegenoten mee.

4 reacties

 • Tico de Vries

  2 maanden geleden
  Jammer dat het nog een vermogen aan wachtgeld gaat kosten. Het is behoorlijk oplichting als je een denkbeeldige nieuwe partij opricht, terwijl er van verkiezingen geen sprake is. Erger nog, dit soort amateur politici moet nog wachten tot 2023 voor er nieuwe verkiezingen zijn. Welk partij programma er dan nog relevant is staat in de sterren.
 • Rick van Wijk

  2 maanden geleden
  As ge maor leut het, die Brabanders neem ik hélemaal niet serieus.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Hans Laats. Steen voor steen wordt Forums pilaren afgebroken maar tja de Lavendel van T. Baudet blijft helaas groeien jammer genoeg. Wordt tijd dat het in een zakje gedaan wordt en opgeborgen in een kast met heel veel sloten en mogelijk dat de Uil van Minerva boreaal's de kast bewaakt.
 • Swen van Zanten

  2 maanden geleden
  Mooi zo, van mij mogen ze blijven versplinteren tot ze allemaal weer thuis op de bank zitten. Hopelijk leren hun kiezers er iets van… maar ben bang van niet :(