VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans.
Volledig scherm
PREMIUM
VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans. © Guus Schoonewille

Fractieleider VVD Sophie Hermans: ‘Het wordt tijd dat we gaan leveren’

InterviewZe rekent het zichzelf aan dat politici niet worden vertrouwd, maar VVD-fractieleider Sophie Hermans (41) gelooft er heilig in dat het niet te laat is.

37 reacties

 • Nikos Smith

  2 maanden geleden
  Ik begrijp het niet, wat wil sophie hermans gaan leveren? Wat de vvd te bieden heeft is wel duidelijk. Dat hoeft niet herhaald en hoeft ook niet te worden geleverd. We hebben al politieke chaos, marktwerking en een roofelite. Dat mag ze houden.
 • Jeroen Pal

  2 maanden geleden
  Na 12 jaar Rutte waarbij de gewone werknemer met een enorme belastingdruk is geconfronteerd terwijl bedrijven, aandeelhouders en vastgoedmagnaten met allerlei belastingvoordeeltjes zijn verwend, de immigratie in dit toch al overvolle land een hoogtepunt heeft bereikt, we de ene na de andere crises over ons heen krijgen, we tegen het associatieverdrag met Oekraïneverdrag hebben bestemd maar nu toch in een oorlog worden gezogen nu zegt vrouwtje Hermans dat er geleverd moet gaan worden....
 • Martin Geuzinge

  2 maanden geleden
  "Kabinet beraadt zich op soepel beleid voor gevluchte Russische reservist" Er kan nog meer bij. Ja hoor Sophie, het kabinet is uiterst betrouwbaar en zal alle onrust in Nederland wegnemen. We gaan leveren. Toch? We streven er naar geen onrust meer te veroorzaken in NL en alle lopende problemen met een sneltreinvaart op te lossen zodat de oppostie in de tweede kamer ons niet meer zo ruw bejegend, maar je kunt al die Russen toch niet in de kou laten staan? dat is nog een dingetje om op te lossen..
 • Ton Dolfijn

  2 maanden geleden
  Sophie is een mooi en geëmancipeerd boegbeeld voor de VVD de tweede kamer die nog echt is sprookjes geloofd wat betreft vertrouwen in de VVD. Rutte loopt in het zog van Kaag en de andere ministers volgen gewillig. Wie is de baas? Mark Rutte? De kiezers onthouden dat voor de 1e kamer verkiezingen die via de Prov. Staten verloopt. Tenzij ze de VVD ministers daadwerkelijk voor Nederland laat kiezen wacht een aanzienlijke nederlaag is mijn voorspelling. De klok tikt.
 • Kroon

  2 maanden geleden
  Vandaar 1 JANUARI prijsplafond!?!