Graus ontkent alle beschuldigingen, zijn fractievoorzitter Geert Wilders verdedigt hem.
Volledig scherm
Graus ontkent alle beschuldigingen, zijn fractievoorzitter Geert Wilders verdedigt hem. © Brunopress

Graus neemt advocaat in de arm om metoo-aantijgingen ‘met hand en tand te bestrijden’

PVV-Kamerlid Dion Graus vraagt om een ‘oriënterend onderzoek’ van een integriteitsadviseur naar recente misbruikklachten van een ex-medewerker. Graus ontkent de aantijgingen - ‘leugens, laster en smaad’ - en neemt een advocaat in de arm om zich te verdedigen.

13 reacties

 • Henry Janssen

  1 maand geleden
  Hij is nog steeds niet veroordeeld en toch al schuldig bevonden door vooral de linkse kant. En wat kan je tegen valse verklaringen doen als man hellemaal niks want je wordt met de nek aangekeken ook al blijkt later dat je echt niks gedaan hebt. En die hele me to beweging is daarvoor in het leven geroepen. Mensen valselijk beschuldigen en je bent afgewerkt terwijl tegen de vrouwen vaak mislukte b artiesten niks gedaan wordt. Vrouwen hebben zo de macht over mannen met aanzien.
 • Tom van Eijk

  1 maand geleden
  Misschien: voor de journalistiek artikelen plaatst, eerst checken of het op feiten is gebaseerd (geen anonieme bronnen) . Blijkt hij fout te zitten dan kan hij beter opstappen !! Hiernaast: koppel alles nu eindelijk eens af van de PVV al die andere partijen lopen ook nogal wat figuren los die niet echt te vertrouwen zijn: D'66, DENK, VVD, CDA etc.
 • Pieter van Dijk

  1 maand geleden
  Dat er geen aangiftes en veroordelingen hebben plaatsgevonden wil nog niet zeggen dat het beschuldigingen op basis van roddel en achterklap zijn. Daarmee doe je de melders echt te kort. Chris E. Als iemand van pedofilie, verkrachting of andere ernstige delicten beschuldigd wordt dan geldt idd dat iemand nog niet veroordeeld is. Maar doen alsof er niets aan de hand is kun je zeker ook als roekeloos beschouwen
 • A. Ten Napel

  1 maand geleden
  Ik zou zeggen wacht het onderzoek af.
 • Wilhelmus Liebrand

  1 maand geleden
  Een griezelige exponent van een griezelig clubje, vraag het zijn ex.