Hamer wil nu echt inhoudelijk met formatie verder: ‘Werd tijd ook’

VIDEOHet is acht weken na de verkiezingen ‘hoog tijd’ dat partijen inhoudelijk gaan praten over een herstelplan en een nieuwe coalitie. ,,Twee maanden na de ontploffing moeten we aan de slag.”

6 reacties

 • Anoniem

  4 weken geleden
  Geen Rutte en geen Kaag,hebben niet het juiste instelling voor de medemens.Het word tijd dat er na de burgers geluisterd word.Die moeten niet als wappies worden weg gezet.Het word tijd een heldere kijk en eerlijke kabinet. Diana Roufs
 • S. Ophuijsen

  1 maand geleden
  Laten we hopen dat deze dame het snel voor elkaar krijgt om alle neuzen dezelfde kant op te laten wijzen. Het wordt ook wel onderhand tijd ook zeg dat we een regering krijgen.
 • Chris Eskes

  1 maand geleden
  Opnieuw een informateur en opnieuw eentje van PvdA huize, even ter herinnering de PvdA mag dan in een grijs verleden een van de toonaangevende partijen zijn geweest, dat is echter allang niet meer het geval, negen armzalige zeteltjes in de Tweede Kamer, maar wel ontelbare burgemeesters en ook mevrouw Hamer was onder de pannen. Ze zijn vooral 'sociaal' waar het hen zelf betreft.
 • John Van Rijsingen

  1 maand geleden
  Niet reageren, maar regeren! Nederland aan en niet in de slag !
 • Erik Hoogeweij

  1 maand geleden
  Doorpakken nu. Afgelopen weken is er een hoop tijd verloren gegaan aan zinloze debatten die alleen maar goed waren voor de buhne. Er liggen genoeg grote problemen te wachten op het nieuwe kabinet!
 1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.