Demissionair premier Mark Rutte komt aan bij het Catshuis. Daar wordt vandaag overlegd over de coronamaatregelen in aanloop naar de persconferentie van dinsdag.
Volledig scherm
Demissionair premier Mark Rutte komt aan bij het Catshuis. Daar wordt vandaag overlegd over de coronamaatregelen in aanloop naar de persconferentie van dinsdag. © ANP

Heftige ingrepen als avondklok, sluiting van horeca en scholen vooralsnog niet nodig

coronamaatregelenSpeciale restricties voor ongevaccineerden lijken voorlopig van de baan. Verschillende experts en Kamerleden lieten zich daar al kritisch over uit, een ingewijde stelt ook na het overleg van het Outbreak Management Team donderdag dat die route niet voor de hand ligt.

  1. PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

    PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

    De PVV zet de zaak tegen Özcan Akyol over zijn uitspraken in VI Vandaag - over het ontnemen van stemrecht bij mensen met een moslimachtergrond - niet door. De partij eiste dat de AD-columnist zijn uitspraken binnen vijf dagen zou rectificeren en gaf aan anders te overwegen naar de rechter te stappen. Maar advocaat Geert-Jan Knoops, die de brief naar Akyol verstuurde, heeft geen verder instructies gekregen, bevestigt hij aan deze site.