Het slot gaat er af: bijna alles kan weer (op 1,5 meter)

VideoHet kabinet waagt een flinke sprong naar het oude normaal: vanaf volgende week zaterdag kan bijna alles weer, soms wel met toegangsbewijs. De mondkapplicht wordt bijna overal geschrapt, thuisbezoek- en groepsgrootterestricties vervallen, sportwedstrijden kunnen weer.
Half augustus wordt bekeken of de 1,5 meterregel ook losgelaten kan worden. 

27 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Frederik Fluweel Mark Rutte is een goede Min. Pres. maar wel wat wereldvreemd, En dan op meerdere gebieden.
 • Jan Schutter

  1 jaar geleden
  De 1,5 m regel was voor mij altijd een goed excuus om geen vreemde mensen dicht in mijn buurt te hebben: de jehova's, Oost-Europese bedelaars, dronkenlappen en prulverkopers.
 • PJG pjg

  1 jaar geleden
  MP staat met belangstelling te kijken naar De Jonge. In de 2e kamer is ie altijd bezig.met zijn mobieltje ....
 • Jos Haegmans

  1 jaar geleden
  Hoezo kunnen we weer alles op 1,5 meter. Op 1,5 meter kun je dus nagenoeg niets. Is het glas halfvol of is het glas halfleeg?
 • Marco S. Zelf

  1 jaar geleden
  @ J.L.L.N.M Zon, De pot verwijt de ketel. Het antwoord voor uw probleem staat gewoon op de website van de GGD en RIVM. Ik kan mij zo voorstellen dat uw werkgever u nu ontslaat vanwege Google-incompetentie? Dan kan RIVM zijn medewerkers gewoon blijven inzetten waarvoor ze aangesteld zijn, vragen die nog niet beantwoord zijn beantwoorden en prikafspraken maken, en zijn ze verlost van mensen die alleen aan zichzelf denken, zoals u.