D66-leider Sigrid Kaag en partijvoorzitter Victor Everhardt geven een toelichting over de affaire van grensoverschrijdend gedrag rond partijprominent Frans van Drimmelen.
Volledig scherm
PREMIUM
D66-leider Sigrid Kaag en partijvoorzitter Victor Everhardt geven een toelichting over de affaire van grensoverschrijdend gedrag rond partijprominent Frans van Drimmelen. © ANP

Kaag en kritische leden kruisen de degens: 'Als je glas wijn met haar drinkt is ze heel anders’

LedenraadplegingSigrid Kaag beloofde nieuw leiderschap, maar partijzaken lijkt ze liever aan anderen over te laten. Vanmiddag wacht de D66-aanvoerder een cruciale sessie met leden. Hoe gaat Kaag zich revancheren na de kwestie-Van Drimmelen? ,,Ze is minister in oorlogstijd.”

68 reacties

 • Hans Velleman

  1 maand geleden
  Ja ja: Zij de wijn en wij een gifbeker die al boven de 20 miljard kostte, sinds zij vanaf het Binnensof opereert. Daarbij vergeleken zijn Sywert van de Linden c.s. maar kruimeldiefjes bij, maar komen wel goed van pas om even de aandacht af te leiden van big spender sorriende politieke "proffesionals"
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  D66 is een grauwe partij geworden net als vvd en pvda,in het begin een frisse o.a. Onderwijs partij geleid door Terlouw en van Mierlo,nieuwe democratische ideeen en nu het is net zo versleten als de pvda
 • Willem Waldman

  1 maand geleden
  Komende week zal ze samen met andere Nederlandse WEF leden wel weer aanwezig zijn in Davos? Kan het AD daar eens kritisch aandacht aan besteden wat al die lui daar bedisselen bij Klaus Schwab op visite? Of zijn jullie in eigendom van WEF en mogen jullie daarom nooit kritisch publiceren over hetgeen er bij WEF allemaal passeert?
 • Henk Schrama

  1 maand geleden
  In plaats van op de tafel te gaan staan dansen, wat ook nergens op sloeg, kan ze nu beter verder gaan dutten onder de tafel. Overigens het voorstel om ze ergens burgemeester te maken lijkt mij geen goed idee. Nu hebben ca 18.000.000 mensen last van haar, gedeelde smart is halve smart, als burgemeester maar een gemeente, dat kan je de inwoners niet aan doen.
 • Smit

  1 maand geleden
  afkoop betalen en alles blijft bij het oude, lekker op het pluche blijven. overschrijdend gedrag is niet in geld uit te drukken. nieuwe bestuurscultuur is ver te zoeken. alles lekker onder de pet houden.