Kabinet haalt land van lockdown-slot: horeca, cultuur open tot 22.00 uur, publiek weer welkom in stadions

VIDEO'SHet kabinet maakt grotendeels een einde aan de harde lockdown. Horeca, cultuur, evenementen en stadions mogen weer open tot 22.00 uur ‘s avonds. Wel komt er een maximum aan het aantal bezoekers en moet er gewerkt worden met de coronapas (3G). De versoepelingen moeten woensdag ingaan, bevestigen Haagse bronnen. 

302 reacties

 • Maria Johan

  1 jaar geleden
  Zijn er bewöjzen dat na 10uur het virus kan toetreden.
 • Julia van Damme

  1 jaar geleden
  Stop dan ook maar meteen met testen. Als iedereen met een snotneus nu langs de teststraat moet, is het eind natuurlijk helemaal zoek. Voegt verder niets toe ook, behalve getallen. Zitten we daar nog op te wachten?
 • Menno Middelman

  1 jaar geleden
  Tot hoe laat kunnen/ mogen boekenwinkels vanaf morgen open? Of zie ik iets over het hoofd?
 • iohn van dorst

  1 jaar geleden
  dat doen hun niet maar gelukkig de bevolking en nu gaan luisteren naar waar je voor gekozen ben en het volk behartigen
 • Maria Yvonne Franssen

  1 jaar geleden
  De kans wordt steeds kleiner dat ongevaccineerden geen natuurlijke weerstand hebben opgebouwd na 2 jaar. Ook is in deze 2 jaar het zwakste deel der mensheid al getroffen. Ik ken na 2 jaar 1 ongevaccineerde die 8 dagen in het ZH lag, toen er nog geen vaccins waren. Verder 4 lichte besmettingsgevallen zonder zorgnoodzaak uit die tijd. De lichte variant die nu rondraast werkt ook als een vaccin of booster in de kudde. Wat is het punt van gevaccineerden dan nog tegen niet-gevaccineerden?