Kabinet koerst af op avondklok van uur later

VideoHet kabinet stevent af op inkorting van de avondklok met een uur. Burgemeesters pleiten ervoor dat het straatverbod om 22.00 uur moet ingaan, op het Binnenhof lijkt daarvoor genoeg steun.

70 reacties

 • Nico Engel

  2 jaar geleden
  Avondklok moet op 21.00 uur blijven anders is alles voor niks geweest.
 • Frans Stekelenburg

  2 jaar geleden
  Zoethoudertje, voor het volk, dat zich gedwee dom laat houden.
 • Sander De Kool

  2 jaar geleden
  Marijke Pel, het is natuurlijk lastig vergelijken met een griepperiode. Want die duurt nooit een jaar maar een paar maanden en is altijd zonder extra maatregelen. Nu liggen er MET zware extra maatregelen al heel lang meer dan 500 COVID patiënten op de IC, nog afgezien van de standaard ziekenhuisopname met COVID. Dus als we uw redenering volgen, moeten de maatregelen iig nog blijven, zoals het OMT ook zegt.
 • Ina Blok

  2 jaar geleden
  Damme, daar sta ik voor 100 % achter. Zolang deze mensen dit niet inzien, blijven ze andere mensen besmetten. Je hoeft je niet ziek te voelen om toch corona te hebben.
 • jelle van Zijl

  2 jaar geleden
  Het aantal positieve tests neemt helemaal niet toe. Er wordt meer getest waardoor er meer positieve zijn. In verhouding gaat het aantal positieve juist omlaag. U kunt de grafieken en tabellen vinden bij het rivm. Wordt U een stuk wijzer van dan alleen maar nieuwsberichten lezen.