Kabinet komt met sociaal noodpakket van 200 miljoen tegen eenzaamheid en coronakilo's

VIDEOEr komt 200 miljoen euro om de psychologische en maatschappelijke schade van de coronacrisis te verzachten. Met dat geld moet eenzaamheid onder ouderen en jongeren aangepakt worden. Ook komt er hulp bij het kwijtraken van coronakilo's. Maar dat alles wel ‘volgens de coronaregels’, vooral virtueel dus. 

22 reacties

 • Lisa visser

  3 maanden geleden
  Open de sportscholen weer!!!!
 • Asan Abdoel

  3 maanden geleden
  Ik ben een rijinstructeur van 50. Nog even en ik sta op straat maar ik kan helaas niet rekenen op hulp van de staat. Om op deze leeftijd helemaal kapot te gaan na altijd gewerkt te hebben en altijd alles volgens de wet gedaan te hebben zo behandeld te worden gaat er bij mij niet in. what about me? Is het een brug te ver of is voor mensen als mij de brug de oplossing. Alles is beter dan op straat te moeten leven
 • Peeters

  3 maanden geleden
  Terechte aandacht maar ook weer erg selectief. En wij gewone volwassenen. Wij hebben het ook geestelijk zwaar. Krijgen wij nu ook aandacht of mogen de gewone gezonde volwassenen achteraan aansluiten. Ik betaal ook belasting!!!
 • Angeline Van Rossum

  3 maanden geleden
  Tjonge jonge... geef jongeren gewoon hun leven weer terug. Scholen en sportfaciliteiten open. En schiet eens op met dat prikken! Gewoon van 8.00 tot 22.00 doorgaan, als de wiedeweerga die 4,2 miljoen boven de 60 inenten. Dan maken besmettingen niet meer uit, want dan wordt men niet meer ernstig ziek. Dit is toch geen leven meer zo?
 • Lianne Van schoten

  3 maanden geleden
  Ik wil effe mede delen dat niet alleen jongeren zich eenzaam voelen. Ik kan ook al maanden niet sporten. Dansen en naar m n zwemclub en de sauna. Die waren vooral mijn sociale contacten. Mijn moeder kwijnt weg omdat ze niet zelfstandig naar de supermarkt enz kan omdat ze in een rolstoel zit. Onze gezellige uitjes met koffie drinken bij de intra tuin zijn weg. En ik erger me dus mateloos dat er alleen aandacht is voor de jongeren en de kinderen die wel naar school en sporten mogen l v schoten
 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Amerikaanse man weet met politieauto tweemaal te ontsnappen tijdens achtervolging
  Play

  Amerikaan­se man weet met politieau­to tweemaal te ontsnappen tijdens achtervol­ging

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta haalt uit tegen Vitesse en houdt Europees voetbal in vizier

  7 mei