Kabinet treft voorbereidingen voor verlengen avondklok

VIDEOHet kabinet treft toch voorbereidingen om de avondklok te verlengen. Het plan was om woensdag 10 februari de regels weer te versoepelen. Alarmerende geluiden over de Britse mutant van het coronavirus zetten dit voornemen op losse schroeven.

58 reacties

 • Leo Jans

  2 jaar geleden
  L.N.H.Jans De avondklok en de bezoek buble is erg ingrijpend hoewel ik zelf de bezoek beperking het heftigst vindt. Overdag wandelen of fietsen het mooie winterweer is een mooie aanleiding om mooie foto's te maken en belangrijkste het lichtpuntje dat uiteindelijk het virus onder controle is en daar hou ik mij aan vast.
 • P.K Winters

  2 jaar geleden
  Als zin heeft okey maar zoals nu alle maatregelen heb je straks een probleem met mensen die psychisch hulp nodig zijn. Er staan al gigantisch wachtrijen bij de ggz en straks nog.meer ipv van half jaar wachten op behandeling moet je een jaar wachten dan is niet in overbelast maar de psychologen en psychiaters op deze manier dwijl je met de kraan open lockdown is lockdown dus ook de scholen
 • joe hill

  2 jaar geleden
  Op 15 Juli vorig jaar werd de maatschappin open gegooid incl. de grenzen. Hier in Amsterdam zag je gelijk een instroom van Duits volk rond de 20 en 30 die massaal de koffieshops bestormden. 3 weken later kregen wij het bericht dat er een stijgen van Covid infecties waren onder 20'ers en 30'ers,. Maanden later zet de nieuwe variant inengeland de kop op, nog geen maand later hebben we gevallen van die zelfde mutatie hier. Stop het volk te straffen voor je eigen grenzenbeleid.
 • Helvoort

  2 jaar geleden
  De avondklok is buitenproportioneel en het effect is niet bewezen. In Belgie Vlaanderen bestaat een nachtklok vanaf 0.00 uur, in Wallonie vaanf 22.00 uur. In Wallonie stijgen de besmettingen veel hader dan in Vlaanderen! Dus avondklok werkt niet. De jeugd gaat voor aanvang avond of nachtklok massaal feesten en stoppen na 5 uur, dus na de avondklok. Dat is tegenwoordig de "normale" tijd van uitgaan. Mark Rutten en Hugo de Jonge moeten gewoon opstappen. Dit kabinet functioneert niet meer.
 • M. de Bruijn

  2 jaar geleden
  Prima om te verlengen, heel verstandig. Goed dat het kabinet niet zwicht voor een stel relschoppers. En ach, waar moet je naar toe als brave burger? Alles zit dicht. Alleen rotzooi trappers zullen het vervelend vinden.