Kabinet wil versoepelingen al vanaf zaterdag 26 juni

VideoHet kabinet wil de coronamaatregelen nóg iets eerder versoepelen dan gepland: vanaf zaterdag 26 juni gaat het land nog wat meer van het slot.

29 reacties

 • Shirley De Boer

  2 jaar geleden
  Mondkapje met een aandoening is met deze hitte helemaal onverantwoord! Gebruik ook je gezond verstand. Dan kun je gewoon een uitzonderingspasje bij je dragen en hoef je geen mondkapje op. Onbegrijpelijk dat mensen met astma en hartproblemen etc zich gezonde zuurstof laten ontnemen. Je kunt schimmels en bacteriële infecties oplopen op je longen die net zo erg kunnen uitpakken als corona en telkens weer dat mondkapje hergebruiken. Bah! Shirley de Boer
 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  Dit gaat niet goed aflopen !
 • Jannie Nijlaan Hut

  2 jaar geleden
  Heel graag afschaffen die mondkap Krijg het erg benauwd en heb er hoogdpijn van. Door mijn COPD erg vervelend
 • Angela Leo

  2 jaar geleden
  Ik een aandoening aan mijn gezicht en astma bronchitis en een spieraandoening die de spieren in mijn nek aanspannen waardoor het lastig is, helemaal met deze temperaturen,om te ademen. Een mondkapje voor mij is hel. Voor mij mag hij afgeschaft worden. Ondanks de uitzondering die ik heb op een mondkapje van het rivm en een bewijs, wordt deze op sommige plekken niet geaccepteerd en dit vind ik schandalig.
 • Rob Tuinder

  2 jaar geleden
  Mondkapjes zo snel mogelijk afschaffen dat is vooral voor mensen met een luchtweg aandoening een opluchting en dus ook voor de hele Nederlandse samenleving.