Arie Slob, minister voor Basis- en Voorgezet Onderwijs en Media, arriveert op het Binnenhof voor een debat over het Cornelius Haga Lyceum.
Volledig scherm
Arie Slob, minister voor Basis- en Voorgezet Onderwijs en Media, arriveert op het Binnenhof voor een debat over het Cornelius Haga Lyceum. © ANP/Lex van Lieshout

Kamer twijfelt aan geschiktheid voorgedragen interim-bestuurder Haga Lyceum

De Tweede Kamer heeft twijfels over de interim-bestuurder die door het Cornelius Haga Lyceum is aangesteld. De vraag is of deze Marcel Heuver wel geschikt is als onderwijsbestuurder. Ook bestaat de vrees dat hij als stroman van het bestuur zal fungeren, dat van de minister en de Tweede Kamer juist moet opstappen.

  1. Pakket met injectienaald bij Tweede Kamer bezorgd, Wilders doet aangifte

    Pakket met injectie­naald bij Tweede Kamer bezorgd, Wilders doet aangifte

    Bij de Tweede Kamer is deze week een pakketje bezorgd met daarin een injectienaald en een oproep om geld te betalen. PVV-leider Geert Wilders gaat bij de politie aangifte doen van poging tot afpersing, omdat het pakket aan hem zou zijn gericht. Het Openbaar Ministerie (OM) bevestigt dat. ,,Het OM ziet dit als een bedreiging met zware mishandeling en een poging tot afpersing en pakt het op”, laat een woordvoerder aan deze site weten.