Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Kamer vreest ‘babyboom’, want kind vóór 1 januari 2025 levert 30.000 euro op

Wie overweegt een kindje te krijgen rond de jaarwisseling van 2025 doet er verstandig aan de baby vóór 1 januari van dat jaar te laten komen. Dat levert namelijk 30.000 euro belastingvoordeel op.

63 reacties

 • P. Tettert

  3 weken geleden
  Het is een ingewikkelde wereld 🌍, gezien alle reacties. Verschillende meningen waar altijd wel iets in zit waar ik het mee eens ben. Daar overeenstemming over krijgen niet mogelijk. Hoe moeilijk is het voor een kabinet om gedragen beleid te maken? Het enige wat voor mij geldt, is dat ik het gevoel moet hebben dat er door het kabinet zeer serieus aan gewerkt is (à la Remkes) om iedereen zoveel mogelijk recht te doen. En geen bureacratische moloch optuigen die in de praktijk niet voldoet.
 • Joop Koning

  3 weken geleden
  Als het aantoonbaar een relatie heeft met een andere regeling heb ik hier geen moeite mee. Kijk maar eens welke regelingen vervielen als je geboren bent na 31 december 1949. Welke dus miv 1 januari 1950 uitgevoerd werd.
 • Reeuwijk

  4 weken geleden
  Ik denk dat de kamer voor zichzelf moet vrezen...
 • van Bergen

  4 weken geleden
  Zag laatst bij iemand in de tuin ook een babyboom. Maar de eigenaar zei dat ie nog wel wat groter werd . .
 • Hans Lindeboom

  4 weken geleden
  Ik zou graag eens willen weten waar de hoge sterftecijfers onder zuigelingen, de laatste anderhalf jaar, vandaan komen. Ik maak mij daar als aanstaande Grootvader grote zorgen over. Hans Lindeboom.