Kamer vreest dat landbouwakkoord in gevaar komt: ‘Minister beschadigd door Kamer niet te informeren’

Met videoMinister van Landbouw Piet Adema wacht vandaag een stevig debat. Hij heeft de Kamer verkeerd geïnformeerd én boeren op het verkeerde been gezet. De Kamer vreest dat het landbouwakkoord in gevaar komt.

25 reacties

 • Jakobs-van Beusekom

  6 dagen geleden
  En weer worden boeren voor de gek gehouden slechte staat van het water door de boeren en de grote bedrijven maar lozen gaat gewoon door wanneer wordt het echte verhaal vertelt
 • rob van praag

  6 dagen geleden
  Ja mensen de zoveelste leugen van een bewindvoerder hoelang pikt Nederland dit nog. En dan brussel dit en dat, hebben we als Nederland nog wat in te brengen als alleen een goed gevulde zak met geld voor Brussel. Help eerst het eigen volk eens en dan bedoel ik alleen die het nodig hebben en niet de rijken. Die lachen zich dood hier in Nederland.
 • H Peters

  6 dagen geleden
  Ik blijf wachten op het dossier dat dit kabinet laat vallen maar ze zijn allemaal zo belust op de macht die ze hebben dat ze samen 'sterk' blijven staan en dat ondanks alle gigantische miskleunen die ze maken. Zouden wij eens moeten doen!
 • M. Kok

  6 dagen geleden
  @ F Kamp Niets aan toe te voegen. 😊
 • N Visje

  7 dagen geleden
  Drama weer, vooral voor de boeren, gewoin dat jaar toch pakken, dan masr jammer voor Brussel, ons land niets met Brussel te maken in deze. Steeds duidellijker dat we meer last hebben van Brussel dan gemak. Minder Brussel en anders maar Nexit.