Sywert van Lienden.
Volledig scherm
PREMIUM
Sywert van Lienden. © Brunopress

Kamer wil meer weten over deal Sywert: 'Waarom in zee met dit bedrijf voor dit bedrag?'

Een deel van het coronadebat vandaag zal draaien om de mondkapkwestie rond Sywert van Lienden. Bij partijen knaagt het: waarom kreeg uitgerekend hij zo'n mega-order? En was de prijs wel zo redelijk? 

5 reacties

 • Danny Wichers

  2 jaar geleden
  Dat heet ondernemen. Kunnen Rutte en de Jonge nog eens wat van leren. Geven nog eens 950 miljoen (!!!!!) uit alsof t niks is voor een testsamenleving. Laten wij het daar eens over hebben
 • Carola Tielemans

  2 jaar geleden
  Een mij bekende leverancier met jarenlange handelervaring in China heeft zijn grote voorraad mondkapjes in warehouse al aanwezig op Schiphol maart/ april ter kwiteitscontrole aangeboden aan inkoopconsortium. Kwaliteitstest: uitstekend, voldoeg aan alle eisen, geheel steriel. Sterk concurerende prijzen. Garantie op levering, tijd, prijs en kwaliteit. Nooit iets bij hem besteld. Mail naar L Marijnissen. Geen reactie op gehad. Hier hadden levens mee gespaard kunnen worden. Leverancier op vraag.
 • Angélique Broekman

  2 jaar geleden
  Er moet mij iets van het hart. De mondkapjes liggen opgeslagen in een magazijn omdat ze NIET aan de eisen voldoen. Toch houdt mw Van Ark vol dat de kwaliteitvvoldoende was. Als ik een product geleverd krijg dat niet aan de eisen voldoet dan retourneer ik het en eis ik mijn geld terug.Toch lijkt mw V Ark niet van mening dat dit noodzakelijk is. Ik denk dat velen met mij er anders over denken. We sturen de mondkapjes terug en eisen ons geld terug. Jammer voor de gladde aal die zijn 9 milj mist.
 • Ruud Van Mil

  2 jaar geleden
  Ach op een walgelijke, asociale manier rijk worden maar hij is niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn zo werkt het in den haag dus
 • J Diepeveen

  2 jaar geleden
  Een ambtenaar van VWS koopt in 2020 voor 6 miljoen verkeerde mondkapjes in Hongkong en ligt voor 2 miljard corona bescherming op de plank met een houdbaarheidsdatum waarvan de helft kan worden weggegooid in 2021 er zijn miljarden uitgegeven aan corona artikelen waarvan geen factuur is enz...., en hier maken sommige hypocriete politici een groot probleem van .