CDA-politicus Mona Keijzer werd in september ontslagen als staatssecretaris van Economische Zaken.
Volledig scherm
PREMIUM
CDA-politicus Mona Keijzer werd in september ontslagen als staatssecretaris van Economische Zaken. © Hollandse Hoogte / ANP

Keert Mona Keijzer terug? CDA’ers houden rekening met rentree: ‘Ze heeft een grote achterban’

FORMATIENu partijleider Wopke Hoekstra opnieuw minister wordt, komt er een Kamerzetel vrij voor Mona Keijzer als ze dat wil. Ze speelt met de gedachte van een rentree, zelfs een terugkeer bij de CDA-fractie wordt niet door iedereen uitgesloten.

31 reacties

 • Joop Swarte

  6 maanden geleden
  Ik zou het liefste zien dat zij zich aansluit bij Pieter Omtzigt. Samen zijn het stemmentrekkers, reken maar en het zal het CDA dwingen een wat meer sociaal beleid voor te staan
 • B. Jansma

  6 maanden geleden
  Lastig hoor. Ze is een sterke dame, die het op zich best goed deed als politica. Zelf zou ik liever iemand zien met een meer sociaal gevoel. Zij is meer van de cijfertjes.
 • Aart Schutte

  6 maanden geleden
  Laat ze terug komen en samen met Omtzigt een einde maken aan de corrupte puinhoop. Schandalig wat er is gebeurd, en ze zitten er nog. Terwijl Nederlanders voor de rechtbank gesleept worden, met deze corrupte daden. En nu huilen de Jonge en Kaag in de media? Omdat ze de samenleving gezinnen en Nederland, zelf met Rutte gesloopt hebben? Het zijn zelf de veroorzakers van deze puinhoop. Verkiezingen en snel!
 • M. Doublet

  6 maanden geleden
  Van mij mag Mona erbij. Dan is er nog maar 1 nodig voor een minderheidskabinet en dat wens ik deze incapable bende toe. Hoe kan het in godsnaam dat we precies hetzelfde rariteiten kabinet terug krijgen na de toeslagen affaire en de leugens van Rutte. Dit kan toch niet!
 • j klaassen

  6 maanden geleden
  @ ad van der stel "Dat men bedreigt wordt gaat mij wel te ver maar "Die maar betekent dus dat het wel okay is? Die maar mag je weg laten hoor, bedreigen doe je gewoon niet, is geen excuus voor.