Klaver gaat niet toegeven op asiel

videoEen breekpunt noemt hij niet, maar GroenLinks-leider Jesse Klaver wil niet toegeven aan ‘rechtse partijen’ als het gaat om asiel. Dat zei hij vanmiddag in de derde aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Klaver rekent daarbij op D66-leider Sigrid Kaag met wie zijn band ‘100 procent beter is’ dan met Alexander Pechtold. 

65 reacties

 • Boermans

  2 jaar geleden
  Leuk wat Klaver wil. Meer asielzoekers binnenlaten en ze mogen niet op straat blijven. Hij vindt schijnbaar dat Nederlanders die geen verblijfplaats vinden, nadat ze bv door scheiding uit hun huis moeten. Jammer voor jullie maar asielzoekers gaan voor. En dan die actie van Klaver om te adviseren te stemmen op lijsttrekkers van partijen waar hij verder mee wil. Partijen die tot nu toe in de peilingen eer beter voorstaan dan Klaver. Truc speciaal?
 • martin van Dijk3

  2 jaar geleden
  Uitgeprocedeerde asielzoekers horen geen onderdak te krijgen. Maar uit gezet te worden
 • Hannie Schouten

  2 jaar geleden
  Het asielbeleid wat onder anderen GroenLinks voorstaat is asociaal. Met dit beleid worden alleen de rijke en fysiek sterke geholpen. Anderen zijn immers niet in staat Europa te bereiken. De mensen daar helpen ook al kost dat meer geld dan nu het geval is. En tegen de jongeren die een huis zoeken, als je op dit beleid stemt moet je bereid zijn om nog wat langer op huis te wachten.
 • E Helderop

  2 jaar geleden
  Jaja nu hard spelen maar iedereen weet dat in NL compromissen gesloten moeten worden. Zeker nu met 37 partijen op de lijst. Lege beloftes dus. En wie gaat dit allemaal betalen? De grote middenmoot natuurlijk
 • engbert Diepenhorst - Ammerlaan

  2 jaar geleden
  Hoe meer asielzoekers hoe meer werkloosheid