Wybren van Haga.
Volledig scherm
Wybren van Haga. © ANP

Man ‘vecht zich’ binnen woning Wybren van Haga: ‘Hij riep iets over een mitrailleur’

kamer doet aangifteTweede Kamerlid Wybren van Haga (BLVN) doet bij de politie aangifte nadat gisteren een agressieve man zijn woning binnendrong. Een team van de beveiligingsafdeling van de Tweede Kamer ondersteunt hem hierbij, bevestigt een woordvoerder.

45 reacties

 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  Het was geen boer.... even voor de duidelijkheid.
 • Ronald Bosch

  2 maanden geleden
  @P. Kist: het gaat mij niet om de stroming, maar om de leden van de 2 partijen en dan met name de voormannen die anderen beschimpen, van lasterlijke bijnamen voorzien en daarmee een cultuur creëren waarin het kennelijk normaal is om een ander als een minder mens te zien enkel om zijn of haar mening of politieke voorkeur.
 • CWA van Nijnatten

  2 maanden geleden
  Tja bel je bij Kaag aan dan ga je meteen de bak in. En voor de media is het dagenlang hoofdnieuws. Zo corrupt links is dit land.
 • Eric Kluft

  2 maanden geleden
  Er is nagenoeg geen enkele partij die consequent reageert op bedreigingen aan het adres van andere partijen/politici. Mooi voorbeeld zijn de boerenprotesten waar sommigen politici niet aanwezig konden zijn ivm ‘dreiging’. Maar aangezien er veel media aandacht voor de protesten zijn besluiten veel politici gewoon te gaan. Ga als collega politici eens naast elkaar staan en spreek je consequent ferm uit tegen bedreigingen en intimidatie. Die van Wybren spreek Thierry ook wat vaker aan.
 • ANN LIMBOS

  2 maanden geleden
  " Hoge bomen vangen veel wind "
 1. Definitief EU-akkoord over verminderen gas: ‘Moeten ons verenigen tegen machtsspelletje Poetin’

  Definitief EU-ak­koord over verminde­ren gas: ‘Moeten ons verenigen tegen machtsspel­le­tje Poetin’

  ,,Het bleek toch geen onmogelijke missie.” De EU-landen zijn definitief akkoord over 15 procent vooralsnog vrijwillige besparingen op gas van augustus tot eind maart, meldt het Tsjechisch voorzitterschap. ,,Alle EU-landen zijn doordrongen van het belang van besparingen op gas”, zei minister Rob Jetten bij aankomst in Brussel voor een vergadering van de Europese klimaat- en energieministers.