Minister Hugo de Jonge.
Volledig scherm
Minister Hugo de Jonge. © ANP

Met gratis test uit eten of naar bios: ‘Versneld onze vrijheden terug’

Nederlanders met een negatieve coronatest op zak kunnen vanaf eind deze maand of begin juni naar een restaurant of bioscoop. Een meerderheid in de Tweede Kamer gaat zeer waarschijnlijk akkoord met deze toegangstesten, als ze voorlopig maar gratis blijven.

135 reacties

 • S Van den Berg

  2 jaar geleden
  Wederom een methode om te verbloemen dat de vaccins niet op orde zijn. Wat een zwabberbeleid. In elke andere branche had je allang buiten gestaan..
 • SCHUSTER

  2 jaar geleden
  Deze show minister slaat de plank mis. Hij wil testen, testen, testen en ik wil vaccineren, vaccineren, vaccineren. Wie is beter geschikt als minister hij of ik.😂🤢
 • A.J. van Dorp

  2 jaar geleden
  AJ v Dorp Als iemand 5 jaar geleden had aangegeven dat we in 2021 niet meer uit eten konden gaan zonder een test, had iedereen deze persoon voor gek verklaard .. vraag me werkelijk af waar het in deze samenleving naar toe gaat .. en het verbaasd mij dat (bijna) iedereen in deze waanzin mee gaat.. het verbaasd mij dus zeker van onze 150 kamer leden, wel bezwaren maar toch.. het is gewoon grondwettelijk niet mogelijk, dus zou iedereen tegen deze absurde regelgeving moeten zijn.
 • Rene Audier

  2 jaar geleden
  Dit is toch weer het zwabberbewijs van Minister de Jonge, steeds maar zegt hij, als de meesten zijn gevaccineerd, kan de samenleving weer open. En nou is het ineens weer afwachten of een vaccinatiebewijs veilig genoeg is.
 • Julia van Damme

  2 jaar geleden
  Helemaal eens met de mensen die hier hun reserves bij hebben! Fijn dat wij nu ook eens een podium krijgen! Julia van Damme