Piet Adema, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Volledig scherm
Piet Adema, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit © ANP

Minister Adema weer door het stof over mestregels: had Kamer beter moeten informeren

Landbouwminister Piet Adema erkent dat hij de Tweede Kamer beter op de hoogte had moeten houden van de gang van zaken rond de strengere mestregels waar Nederland van de Europese Commissie aan moet gaan voldoen. Hij had een ‘aanvullend signaal’ moeten geven over de zorgen die daarover leefden in Brussel, vindt hij achteraf. Dat hij dat naliet zegt hij te betreuren.

11 reacties

 • W Jager

  1 week geleden
  Oneervol ontslag en geen uitkering geven !!!
 • Van der Wal

  1 week geleden
  En zo worden wij als mensen maar dom gehouden. Zo smerig spelen ze de spelletjes. Toevallig was niemand op de hoogte. Ja man, helder. Lul toch niet zo om het volk net aan rustig te houden. Man man man, net als elektrische auto's. Ooit gezien hoe de fuck ze batterijen en alles maken? Groen hoor, bijna. Als de wereld eerlijk was waren er geen geheimen. Mensen die nog steeds denken dat het allemaal normaal gaat: doe eens je oogkleppen af. Doorgestoken kaart.
 • M. Kok

  1 week geleden
  Aanvulling op eerdere reactie.Opoffering en zondebok. Dit is namelijk een terugkerende lijn. Om welke redenen ook heeft iets consequenties. En meteen is er een minister die daar ( volgens vele ) debet aan is. Zo kan Dhr.Rutte flierefluitend met zijn 🍎 zijn weg vervolgen. 😉
 • W Wijs

  1 week geleden
  Vroeger betekende verkeerd informeren, aftreden. Aftreden gebeurt niet (meer), maar het fout informeren is fors toegenomen. Tjaa.......
 • M. Kok

  1 week geleden
  Voor mij hoeft deze minister niet door het stof. Gaat weer heel veel tijd en aandacht aan besteed worden. Waardoor andere nog belangrijker zaken op de plank blijven liggen. Ben ondertussen klaar met al die interne struggelingen. @ Feed Meinders Ik deel uw mening. Afleidingsmanoeuvre.