De Vaandeldrager van Rembrandt van Rijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De Vaandeldrager van Rembrandt van Rijn. © Rijksmuseum

Minister belde alle fractieleiders over aankoop Rembrandt, behalve Baudet: ‘Het moest echt geheim blijven’

Het kabinet lichtte in het diepste geheim alle fractievoorzitters in de Tweede Kamer in over de voorgenomen aanschaf van De Vaandeldrager van Rembrandt. Eén van hen kreeg geen telefoontje: Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet.

154 reacties

 • Aart Schutte

  6 maanden geleden
  Diep triest. En schandalig…. Als je daarbij ziet hoe ziekenhuizen en de gezondheidszorg gesloopt is… Zelfs met een bijdrage door een Gommers namens de ziekenhuizen? Vreselijk. Misbruiken van belasting geld, terwijl er veel zaken vreselijk mis gaan in Nederland door Den Haag, wat Nederlanders accepteren? Waarom geen 2 ziekenhuizen gebouwd in de afgelopen 2 jaar etc.etc? Gezinnen gesloopt in de afgelopen jaren met Rutte, gevolgen zien we in de media. Verkiezingen!
 • Joop Westdijk

  6 maanden geleden
  D’66 de partij van de uitsluitingen. Democratie is een vies woord voor D’66. Verschrikkelijk, Hans en Hans draaien zich om in hun graf.
 • Marco Tonino

  6 maanden geleden
  Goede keuze. Links, rechts, progressief, convervatief, allemaal benaderd. Alleen de demagoog niet.
 • Maria Koot

  6 maanden geleden
  Mijnheer Baudet gebruikt informatie ter eer en meerdere glorie van zichzelf, ongeacht het vertrouwelijke of gevoelig karakter ervan. Vertrouwen moet je verdienen en deze mijnheer heeft dat met verve verkwanseld. Groot gelijk dus om hem te passeren in een vertrouwelijk rondje.
 • J. Groeneveld

  6 maanden geleden
  Ik heb altijd gedacht in een democratie te leven en dat alleen o.a. China en Noord-Korea een onwelgevallig persoon monddood maken en sneaky iets doordrukken…😳