Minister Slob vraagt VPRO om opheldering over D66-bemoeienis documentaire Kaag

VIDEOMinister Arie Slob (Media) heeft de VPRO om opheldering gevraagd over beïnvloeding door D66 van een documentaire over partijleider Sigrid Kaag. De omroep liet eerder weten dat D66 geen inhoudelijke bemoeienis had met de uitzending. Slob nam dat antwoord over en speelde het door aan de Tweede Kamer. Nu blijkt dat D66 zich wel degelijk met de documentaire bemoeid heeft.

23 reacties

 • Jan Proeme

  2 jaar geleden
  Mevr. Kaag is gevaarlijker voor ons dan Wilders
 • Ronald Fleuren

  2 jaar geleden
  Mevr. Sigrid Kaag is een heel gevaarlijk persoon in de politiek. Ze heeft een doel. Kost wat kost probeert ze dat te realiseren met manipuleren en liegen en bedriegen. "Toevallig" is de directeur van de VPRO Lennart van der Meulen lid van D66 en voorzitter van het CoBo-fonds dat met € 150.000,= de grootste bijdrage levert. Mark Rutte heeft "geheugenverlies", maar wat Kaag doet is VEEL ERGER !!! Dát is dus "nieuw leiderschap".
 • Dolly J. de Groot

  2 jaar geleden
  Dolly J. de Groot Het liegen en bedriegen van Kaag past perfect in het het straatje van Rutte. Eerst met glashard gezicht blijven ontkennen en als het dan uitkomt met uitleg geven van ik was me er niets bewust van, ik kan me het niet herinneren. Het is de hoogste tijd voor nieuwe verkiezingen, hopelijk waait er dan een frisse wind met nieuwe gekozen Kamerleden. Liefs Dolly
 • Toll Patscher

  2 jaar geleden
  Demissionaire partijleiders hebben zich gezocht en gevonden. Het schijnt dat ze elkaar al jaren inspireren. T Boerboom
 • gert meijboom

  2 jaar geleden
  Beste Arie, Hier komt de verklaring: wij, jij, ik, alle anderen, wij worden, willens, wetens, gewoon keihard in de maling genomen. Er wordt gelogen, bedrogen, gemanipuleerd, bedacht, allemaal in de overtuiging dat we het maar hebben te slikken. Maakt niet uit wat, of het nu de promotiefilm van Kaag is, of al die mensen in Groningen, of iedereen die wacht op compensatie, het is allemaal van en voor hetzelfde. Van de macht, voor ons.