Sywert van Lienden.
Volledig scherm
Sywert van Lienden. © Brunopress

Ministerie: mondkapjes Sywert van Lienden waren niet te duur

De overheid betaalde niet te veel voor de mondmaskers van Sywert van Lienden, en dat de commentator en ambtenaar makkelijk binnenkwam bij de top van het ministerie zou ook niet zo gek zijn: ,,Er kwamen in die tijd veel aanbiedingen binnen, ook via bekende personen of politici.”  

12 reacties

 • Gerben Wierda

  4 maanden geleden
  Als Van Lienden ook maar een greintje moreel besef heeft, is de enige conclusie die hij kan trekken dat hij en zijn zakenpartners het geld teruggeven aan de Nederlandse belastingbetalers. De slordige 20 miljoen kan vervolgens gebruikt worden om de gedupeerden van de toeslagenaffaire schadeloos te stellen. Ik roep alle hardwerkende Nederlandse belastingbetalers op mijn eis te ondersteunen. Samen staan we sterk!
 • Joop Westdijk

  4 maanden geleden
  Deze van Ark past in het rijtje liegbeesten, Rutte, de Jonge en bv Grapperhaus. Deze volledig onbekwame Ministers, zijn de grondleggers van angst maatschappij die Nederland geworden is.
 • Anoniem

  5 maanden geleden
  1 van de 150 ministers die minimaal 80.000 euro in het jaar verdienen zal toch wel capabel genoeg geweest zijn om zelf in China mondkapjes te bestellen?? Maar aangezien van lienden een politiek vriendje is zal dit wel geen optie geweest zijn. Gr wes uden
 • M Waarhold

  5 maanden geleden
  @M.J. De Vries, er is niks mee met geld verdienen maar zoek eens op op welke manier mijnheer dit heeft gedaan, dan is dat toch niet zo netjes (eufemisme).
 • Jan Willem Roos

  5 maanden geleden
  Rijk worden over de rug van zieken en doden, je moet maar lef hebben. Dit kan alleen hier in Nederland en uiteraard, de regering staat er bij en kijken er naar. Hier kan echt alles, zelfs als het nodeloze miljoenen kost.