Sywert van Lienden.
Volledig scherm
Sywert van Lienden. © Brunopress

Ministerie: mondkapjes Sywert van Lienden waren niet te duur

De overheid betaalde niet te veel voor de mondmaskers van Sywert van Lienden, en dat de commentator en ambtenaar makkelijk binnenkwam bij de top van het ministerie zou ook niet zo gek zijn: ,,Er kwamen in die tijd veel aanbiedingen binnen, ook via bekende personen of politici.”  

14 reacties

 • Minze Broersma

  2 maanden geleden
  Uiteindelijk is gebleken dat de mondkapjes voor een marktcomforme prijs, of zelfs daaronder, zijn geleverd. Dus wat heeft iedereen dan te mekkeren? Dat hij zou hebben gezegd er niet aan verdiend zou worden was een stukje marketing. In iedere Reklame uitzending stellen ze zaken mooier voor. Doen politieke partijen wat ze belooft hebben bij de verkiezingen? Dan heet het politiek i.p.v. belazeren, gewoon een ander woord voor hetzelfde.
 • Wim van Zuilekom

  6 maanden geleden
  Wie was die 'topambtenaar' die gezorgd heeft dat Van Lienden binnen een week de deal kon doen ?, gaat er nu voor meer dan € 70 miljoen van ons belastinggeld naar de verbrandingsoven om een stelletje oplichters € 20 miljoen te laten 'verdienen' en daar nog mee wegkomen ook ?
 • Gerben Wierda

  1 jaar geleden
  Als Van Lienden ook maar een greintje moreel besef heeft, is de enige conclusie die hij kan trekken dat hij en zijn zakenpartners het geld teruggeven aan de Nederlandse belastingbetalers. De slordige 20 miljoen kan vervolgens gebruikt worden om de gedupeerden van de toeslagenaffaire schadeloos te stellen. Ik roep alle hardwerkende Nederlandse belastingbetalers op mijn eis te ondersteunen. Samen staan we sterk!
 • Joop Westdijk

  1 jaar geleden
  Deze van Ark past in het rijtje liegbeesten, Rutte, de Jonge en bv Grapperhaus. Deze volledig onbekwame Ministers, zijn de grondleggers van angst maatschappij die Nederland geworden is.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  1 van de 150 ministers die minimaal 80.000 euro in het jaar verdienen zal toch wel capabel genoeg geweest zijn om zelf in China mondkapjes te bestellen?? Maar aangezien van lienden een politiek vriendje is zal dit wel geen optie geweest zijn. Gr wes uden