Nederland gaat sneller boosteren: ‘Nodig om die omikrongolf voor te blijven’

VIDEONederland gaat sneller boosterprikken zetten om de omikrongolf voor te blijven. Het kabinet werkt nu aan een nieuw plan om in kortere tijd meer derde prikken te kunnen zetten. 

103 reacties

 • A Kemp

  9 maanden geleden
  vervolg, ; Mjjn eega kon niet meer tegelijk mee prikken, dat was afgeschaft bij de laatste perscoferentie van afgelopen dinsdag. ??? Hoezo snel prikken voor kwetsbaren en ouderen.
 • A Kemp

  9 maanden geleden
  Sneller boosteren, jaja. Wij, echtpaar van 75 hebben er zelf achteraan moeten gaan. Als we gewacht hadden op de uitnodiging hadden we wss nooit geprikt geworden. Nu kan ik voor de kerst en mijn ega op 2e kerstdag. Eigenlijk ook al te laat dus. Ik ben via Messenger in contact getreden met de ggd nhn, en dat liep soepel. Echter ik kreeg als antwoord dat mensen van voor 1961 nu konden afspreken. 1961 ja, wij zijn van 1946 en '47 !!!. Op de vraag of mijn ega ook mee kon werd negatief geantwoord.
 • Hans Laats

  9 maanden geleden
  Hans Laats. @Eric Boule, de "Farmaceuten " verdienen hier bakken met geld en zijn de lachende "derden" en zo kunnen zij flinke bonussen genereren en dure champagne ontkurken over de ruggen van de gevaccineerden die meerdere vaccinatie's nodig hebben om met (vlieg)-vakantie te gaan en om te feesten e.d. De tol betalen wij met z'n allen die GÉÉN miljoenen in de pocket hebben. Voor de rijken is het een peanut.
 • Eric Boule

  9 maanden geleden
  Boosteren,juist.Daarmee is de basis gelegd voor de volgende "Omikrons" i/d landen die geen Vaccins kunnen http://krijgen.Nu ben je zogenaamd veilig met 3 prikken,weldra worden dat er 5 of 7 of 10.Tegelijk heeft men evenzovele prikken nodig om ergens toegelaten te worden.Ik heb nog nooit zo'n stelletje mislukkelingen meegemaakt.Bij de BIGfarmacie worden aan de lopende band champagne flessen ontkurkt
 • Henny Gerritsen

  9 maanden geleden
  Hugo zou beter presteren voor kleuter klasje , daar word hij wel serieus genomen!