Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Nieuwe ministers worden klaargestoomd: 'Ze zijn kapot aan het einde van de week’

Omdat het nieuwe kabinet maandag start, krijgen beoogde bewindslieden momenteel een snelcursus minister-zijn. Dat betekent: je beveiligde iPad ontdekken, kennismaken met je chauffeur en bevechten dat je af en toe de kinderen naar school mag brengen.

46 reacties

 • S.A.M Veen

  4 maanden geleden
  Zet bier en chips alvast maar klaar, we kunnen als 'gewone' Nederlanders de dagen/weken/maanden aftellen voordat het eerste conflict binnen Rutte IV naar boven komt, ik verheug me er nu al op.
 • Rob van der Sanden

  4 maanden geleden
  Rutte zal alles weer naar zijn hand zetten. Geen visie en geen vernieuwingen dus... Jammer voor de 2 nieuwe ministers vol van ambities en expertise, Kuijpers en Dijkgraaf. Deze worden geïsoleerd en af geserveerd door de VVD .
 • Roelof Bagnay

  4 maanden geleden
  De benden krijgers krijt les in liegen en bedriegen .hoe naai je burgers.
 • C Dhont

  4 maanden geleden
  Kuipers en Dijkgraaf zullen snel onderuit gaan, beta wetenschappers en politiek, dat gaat niet samen. Degene die zich als een vis in het water gaan voelen en hier als grote overwinnaars uit gaan komen, dat zijn Jetten en Kaag. Van die twee is dit land nog lang niet af, in de toekomst zie ik een van die twee nog wel MP worden. Rutte gaat tussentijds naar Brussel verkassen, als daar een 'zware' post voor hem in het zicht gaat komen. Dilan Yeşilgöz daarintegen haalt zeer zeker de eindstreep niet.
 • Dick van Dijk

  4 maanden geleden
  Ernst Kuipers en Robbert Dijkgraaf zullen er nu achter komen hoe politiek werkt, praten, praten,werk groepjes, werk commissies, alles wat ze willen veranderen zal over zoveel schijven gaan ,dat zijn ze niet gewend, gaat behoorlijk tegenvallen omdat ze het in hun vorige vakgebied voor het zeggen hadden 🤔