Joost Eerdmans en Annabel Nanninga besluiten op 18 december of ze met een nieuwe partij meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen.
Volledig scherm
Joost Eerdmans en Annabel Nanninga besluiten op 18 december of ze met een nieuwe partij meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen. © ANP

Nieuwe partij Eerdmans en Nanninga: ‘Kiezers wachten op redelijk rechts geluid’

Joost Eerdmans en Annabel Nanninga beslissen op 18 december of ze met een nieuwe partij mee gaan doen aan de verkiezingen in maart voor de Tweede Kamer. Dat laten ze weten in een filmpje op Twitter, waarin ze samen over het strand wandelen. Dat is enkele dagen voor de deadline van de Kiesraad. Uiterlijk 21 december moeten partijen zich registreren.

  1. Pakket met injectienaald bij Tweede Kamer bezorgd, Wilders doet aangifte

    Pakket met injectie­naald bij Tweede Kamer bezorgd, Wilders doet aangifte

    Bij de Tweede Kamer is deze week een pakketje bezorgd met daarin een injectienaald en een oproep om geld te betalen. PVV-leider Geert Wilders gaat bij de politie aangifte doen van poging tot afpersing, omdat het pakket aan hem zou zijn gericht. Het Openbaar Ministerie (OM) bevestigt dat. ,,Het OM ziet dit als een bedreiging met zware mishandeling en een poging tot afpersing en pakt het op”, laat een woordvoerder aan deze site weten.