Werknemers die met de auto naar het werk gaan kunnen vanaf 2023 een hogere vergoeding tegemoet zien voor hun reiskosten.
Volledig scherm
Werknemers die met de auto naar het werk gaan kunnen vanaf 2023 een hogere vergoeding tegemoet zien voor hun reiskosten. © ANP

Onbelaste reiskostenvergoeding eindelijk omhoog: 21 cent per kilometer in 2023

Voor het eerst sinds 2006 gaat de onbelaste kilometervergoeding omhoog. Vanaf 1 januari mogen werkgevers aan hun personeel niet 19 cent, maar 21 cent per kilometer belastingvrij uitbetalen. In 2024 stijgt dit bedrag naar 23 cent.

73 reacties

 • Fennie Sivaro

  1 maand geleden
  Jammer alleen dat ee universiteiten vasthouden aan een schamele 7 cent per kilometer, zgn voor het milieu. Enkele reis auto=25min. Enkele reis OV=1 uur en 45 minuten
 • A.H.L. Kracht

  1 maand geleden
  Dan pas??
 • Jan Willem Roos

  1 maand geleden
  Onbelaste reiskostenvergoeding eindelijk omhoog met twee cent, is dat schrikken, kunnen we een flinke deur van intrappen.
 • Armin De Wild

  1 maand geleden
  Mag niet klagen want alders in wereld is het og slechter. Nou niet bij de buren. €1,75 voor benzine en €0,30 kilometervergoeding. Vraag me toch af hoe doen ze dat in Duitsland. Beter beleid. Humm kunnen wij ons niet aansluiten bij Duitsland. Worden er niet slechter van blijkbaar.
 • Hans Laats

  1 maand geleden
  Hans Laats. Eindelijk in 2023😃. Onder tussen gaat de benzine prijs in Duitsland met 0.50 euro cent omlaag. Hier gaat het weer stapgewijs omhoog. Wij worden uitgemolken door dit Kabinet Kaag c.q. Rutte tot er geen druppel melk uitkomt (dus de portemonnee).
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.