Onderzoek naar Arib gaat door, ‘vendetta’ speelt volgens Bergkamp geen rol

Het externe onderzoek naar de meldingen over ‘grensoverschrijdend gedrag’ door voormalig Kamervoorzitter Khadija Arib gaat gewoon door. ,,We zouden geen knip voor de neus waard zijn als we dit soort signalen niet zouden laten onderzoeken", aldus haar opvolgster Vera Bergkamp.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Reacties op onderzoek Arib: ‘Heel vreemd dat in dit land door anonieme brieven de een de ander de maat wil nemen’

  Reacties op onderzoek Arib: ‘Heel vreemd dat in dit land door anonieme brieven de een de ander de maat wil nemen’

  ‘Als je echte klachten hebt, dan je naam eronder. Of weet men dat in Den Haag niet meer?’ en ‘Ik begrijp niet waarom Nederland zo schrikt van een dictator van een land waarin het al tientallen jaren slecht gesteld is met de mensenrechten’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 4 oktober verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.