D66-partijleider Sigrid Kaag bij de campagne kick-off voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Volledig scherm
D66-partijleider Sigrid Kaag bij de campagne kick-off voor de gemeenteraadsverkiezingen. © ANP/Bas Czerwinski

Oproep Kaag (D66) en Klaver (GroenLinks): Ga niet in colleges met Forum en PVV

Politieke partijen moeten na de gemeenteraadsverkiezingen niet in een college stappen met Forum voor Democratie en de PVV. Die oproep van D66-leider Sigrid Kaag en GroenLinks-leider Jesse Klaver, vandaag op bijeenkomsten van hun partijen, lijkt te worden omarmd door VVD en CDA.

363 reacties

 • Vero Veronica

  4 maanden geleden
  Worden ze bang om de regie te verliezen nooit zal ik op deze partij stemmen ,gods geklaagt waar deze mw mee bezig is
 • AM BEEK

  5 maanden geleden
  Het is van de zotte dat er opgeroepen wordt niet op PVV of dvd te stemmen Wat denk kasteel niet dat ze is,ze moet maar goed zo doorgaan,het vertrouwen in haar is al zo laag om niet te zeggen geen,het volk mag zelf beslissen op wie ze stemmen en ik doe dat op de PVV eerlijk en oprecht Wilders zegt het niet altijd goed maar heeft wel De moet om te zeggen wat er in dit land mis is en dat is er ook heel veel,het wordt er echt niet beter op ondanks de mooie verhalen in campagnet tijd
 • Sono Somiro

  5 maanden geleden
  Alleen dictatoriale fascistische regimes verlagen zich al eeuwenlang systematisch met uitsluiten van volks-oppositie door deze te demoniseren en in een kwaad daglicht te zetten. Referendums zijn strategisch per decreet afgeschaft door het bewind. In NL zijn alleen elite en hoogopgeleiden van waarde en profiteren daardoor het meest van de florerende economie. De rest wordt gezien als inferieur en ongewenste ballast. Zo ook een volkspartij als de PVV, welke niets anders dan waarheden proclameert.
 • Richard Mulder

  5 maanden geleden
  Jesse Klaver, een jongen zonder levenservaring, een jongen zonder een fatsoenlijke opleiding laat van zich horen? Het is triest dat zulke figuren in de Tweede Kamer zitten. En hou op met "democratie" want democratie is pure misdaad. Het onwetend volk dagelijks hersenspoelen met bijvoorbeeld anti Rusland propaganda of andere soorten propaganda ten dienste van Washington. Zoals Churchill zei; "het beste argument tegen democratie is een vijf minuten gesprek met de gemiddelde stemgerechtigde".
 • piet helderop

  5 maanden geleden
  Waanzin en niet democraties om partijen bij voorbaat uit te slukte. Ze begrijpen niet helemaal dat ze voor ons werken. En dat ze bij de volgende verkiezing in een mini busje passen. Wat is gebeurd met de Pvda. Praat gewoon en probeerd oplossingen te vinden. Met dit gedrag werk je fasisme in de hand. Doe volwassen en gedraag je niet als een Kind.