Pieter Omtzigt.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Omtzigt. © ANP

Oude bekende helpt Omtzigt en verbaast zich over het venijn in de Kamer

Onder politiciElke week schrijft politiek verslaggever Hans van Soest over wat er speelt in Den Haag in Onder Politici. Deze week: het nieuwe Kamergebouw staat samenwerking tussen partijen in de weg.

99 reacties

 • Hendrik Pool

  3 dagen geleden
  Omtzicht moet met SGP gaan praten. Ruggen recht, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dan weer hoop voor Nederland
 • Henneveld

  7 dagen geleden
  Omtzigt is een van de weinigen die doet wat hij daar behoort te doen: goede wetgeving maken, naleving ervan controleren plus regering. De juiste vragen stellen, altijd aanwezig zijn, de media te woord staan, dossiers lezen. Kun je nagaan hoevelen er weinig doen en aan het pluche vastgeplakt zitten plus riante salariëring...Want Omtzigt is de norm.
 • Robbert Scholten

  3 weken geleden
  Ik vind omzigt het nieuwe gezicht van de politiek,een open gezicht en duidelijk in z,n taal maar hij straalt ook vertrouwen uit,ongetwijfeld zal er ook aan hem een hoop mankeren als aan iedereen,van mij mag hij heel ver komen,ik vind Rutte en kaag echt stokoude politici met een air die nergens op slaat en een verschrikkelijk gebrekk aan invoelend vermogen,een beetje autisten
 • De Koker

  1 maand geleden
  Pieter Omtzigt 🙌🙏👍👏🤲 hulde voor Pieter
 • aalt dokter

  1 maand geleden
  Onder Rutte 1 biljoen 500 miljard naar Brussel. 1.500.000.000.000 euro opgebracht door de reeds gepensioneerden en de nog werkende bevolking van Nederland wat nu mede door DNB onder Knot en de min. van Fin. Kaag (D66) het CDA , CU, P vd A en GL verkwanselt wordt. Dan vergeet ik vast nog een partijtje, want de meesten in Kamer en oppositie zijn en worden de ogen dichtgedrukt.