Parlementaire enquête naar gaswinning Groningen begint met verhoren: onderzoek onder tijdsdruk

met videoDe parlementaire enquêtecommissie die onderzoek doet naar de aardgaswinning in Groningen begint met haar openbare verhoren. Er is haast, want de volgende enquêtes staan al te trappelen om ook te beginnen.

21 reacties

 • Andre Hof

  1 maand geleden
  Nu op radio 1, Onno Ruding. Wat een flapdrol. Wat een mooiweer prater. Elitaire snotneus. Weg met cda
 • Hans Velleman

  1 maand geleden
  Zoals altijd: De zwaarst getroffenen de 1e kans geven het woord te voeren, om het te laten nivelleren en bagatelliseren door een elellange reeks delibrerende beroeps politieke advocaten en hun politieke ja-knikkende lieden uit one issue eenmansfracties en splinterpartijen: Waar de laatste argumenten en betogen het best door zo een jury worden onthouden om te gebruiken. Zucht wat een land, wat een verlakkerij!
 • Gerard van Walsum

  1 maand geleden
  Tijdsdruk hoezo daar kunnen nog wel wat jaartjes bij al was het alleen maar om de nimmer toereikende vergoeding uit te stellen. Ook hier gaan geen belangrijke koppen rollen, heet overheid. Aangevoerd door het slechste kabinet aller tijden. Rutte (VVDniks) heeft alles beloofd aan klimaat drammers om in het torentje te blijven. En staat er nu een minister die zoals de rest geen enkele voeling heeft naar de kiezer. 2 kerncentr. doe maar 4, geen problemen meer. Ten koste van de weggegooide miljarden
 • E.A. W

  1 maand geleden
  zij zullen geen actieve herinneringen hebben o ja sorry
 • G. Lemmen

  1 maand geleden
  Heel veel gepraat. Daarna een heel dik rapport. Na al die jaren is er waarschijnlijk geen volledige eensluidende conclusie te trekken . En het wordt weer windstil en je hoort niets meer.