Volt-Kamerlid Nilüfer Gündogan werd geschorst na meldingen van een aantal medewerkers over ‘grensoverschrijdend gedrag’.
Volledig scherm
PREMIUM
Volt-Kamerlid Nilüfer Gündogan werd geschorst na meldingen van een aantal medewerkers over ‘grensoverschrijdend gedrag’. © ANP

Partijen worstelen met wangedrag Kamerleden

UpdateEen Kamerlid is geen werknemer die je kunt ontslaan als hij of zij iets heeft misdaan. Maar hoe ga je als politieke partij dan om met Kamerleden die zich misdragen? 

32 reacties

 • J. Diepeveen

  1 jaar geleden
  Het gedrag van politici/Kamerleden toont enkel aan dat deze leven in hun eigen bubbel. Het landsbelang en/of het vertegenwoordigen van de kiezer is al sinds lange tijd een soort van bijzaak geworden. Rommelen in de marge, verdraaien of glashard ontkennen schijnt de normaalste zaak van de wereld te zijn want "zo werkt dat in de politiek". Gelukkig hebben we nog een Omtzigt (plus wat anderen) maar wat een hopeloos stelletje non-valeurs wat zich zgn. verbaasd over de toegenomen polarisatie in NL.
 • van Zon

  1 jaar geleden
  De kamer is GEEN afspiegeling van de samenleving. Zou dat inderdaad wel zo zijn….dan zou ik mij Kapot schamen !
 • Barend Stofkoper

  1 jaar geleden
  De kamer is een afspiegeling van de maatschappij.
 • Alfred Diepeveen

  1 jaar geleden
  Als ik de commentaren hier lees stemt mij dat positief. Ben benieuwd hoe in de gemeenteraad verkiezingen wordt afgerekend met de partijen die Baudet het kartel noemt. Want ze zijn inderdaad schandalijke brutale ordinaire volksvertegenwoordigers!
 • Andre Eggerding

  1 jaar geleden
  @E.Reedijk, diezelfde meneer Sjoerdsma noemde kabinetsinformateur Remkes dronken tijdens een formatiebijeenkomst. Bleek gelogen. Wat voor straf heeft D66 hem gegeven? Streng voor anderen en slap voor je eigen leden.D66 in een notendop.