Pieter Omzigt.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Omzigt.

Pieter Omtzigt: ‘Er is een harde clash geweest tussen mijn idealen en die van anderen’

InterviewPieter Omtzigt is al meer dan honderd dagen thuis, in Enschede. Met een burn-out. Over een week keert hij terug in de Tweede Kamer, waar hij de afgelopen maanden de meest besproken man was. Hij moest op zijn tong bijten, om maar niet te reageren. Dit is zijn verhaal.

52 reacties

 • R.Runderkamp-de Bos R. Runderkamp-de Bos

  1 maand geleden
  Mijnheer Omtzigt blijf dicht bij uzelf laat u niet van de wijs brengen door het stelletje niks nutten. Het is schaamteloos wat er nu gebeurt.
 • mannita sierink

  1 maand geleden
  zeer gewaardeerde pieter,man wat ben jij welkom,ze hebben er nog een grotere puinhoop van gemaakt dan voor jij ziek werd!!! ik wens jouw heel veel kracht en wijsheid toe,en dat het ty mag keren! joep goed gezegd!! o en graag een stuk veiliger en eerlijker! dat geweld en die leugens komen mij niet alleen de oren uit!!
 • Joep Meij

  1 maand geleden
  Ik hoop zo dat Nederland weer een sociaal land word. Een betaalbaar land . Waar iedereen kan wonen en boodschappen kan betalen Waar de zorgkosten betaalbaar blijven Waar mensen weer vertrouwen in de overheid hebben omdat die voor ons staan Zet hem op meneer Omzigt ! ! De eerste stap is gezet
 • Jansen

  1 maand geleden
  Ja hoor en daar is het volgende splinterpartijtje.
 • van der Beek

  1 maand geleden
  Ik heb inmiddels de hele "draad" van reacties gelezen, Gelukkig zijn de meeste reacties positief maar uiteraard zijn de "azijnpissers en kruikenzeikers" ook aanwezig. Politiek, althans de huidige, vind ik een giftige slangenkuil, wie niet "meeloopt" in een partij, wordt direct weggezet als "afvallige. De waarheid over het "reilen en zeilen" is nu eenmaal hard. Waren er maar meer mensen als Pieter Omtzigt, die de ware aard van politici in beeld bracht". Pieter, ik wens je sterkte volgende week.