Sigrid Kaag na afloop van de wekelijkse ministerraad.
Volledig scherm
PREMIUM
Sigrid Kaag na afloop van de wekelijkse ministerraad. © ANP

Pleitte Kaag partijstrateeg te snel vrij in MeToo-affaire? Vijfhonderd D66-leden eisen opheldering

Terwijl D66 worstelt met een MeToo-affaire, hult partijleider Sigrid Kaag zich in stilzwijgen. Partijleden willen weten: wordt hier een partijvriend beschermd?

76 reacties

 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  Ik denk dat kaag zichzelf overschat,ze heeft niets laten zien van leiderschap,inzicht en overzicht,ik vraag me ook af of haar niveau wel goed genoeg is voor de ingewikkelde problemen
 • J Vergouwen

  4 maanden geleden
  Hoe kan het dat een professionele lobbyist als van Drimmelen niet alleen deel uitmaakt van een "democratische" partij als D66, maar daar ook nog eens doordringt tot de top, daar de rugnummers uitdeelt en mogelijk ook de lakens. Een lobbyist werkt per definitie ondemocratisch en kan alleen maar functioneren in achterkamertjes, ver weg van enige transparantie of openheid. Deze kwestie legt de échte democratische ondermijning bloot. Een reden temeer om ook de andere politieke partijen te bekijken !
 • Marco Polderman

  4 maanden geleden
  Het is vooral jammer dat het beeld over politici in Nederland opnieuw bevestigd wordt. Een ‘onderzoek’ gaat uitwijzen dat Nederlanders minder stemmen vanwege wantrouwen in de politiek. Dat wordt alleen maar erger. We gaan met ons land wellicht langzaam in de richting van Rusland. Een narcostaat zijn we al, nu alleen de ongekozen heerser nog.
 • Lydia Rekker

  4 maanden geleden
  Peter Serný; Als ze überhaupt al van plan is te gaan, is dat het hete hangijzer..mogen óf moeten!!
 • Peter Serný

  4 maanden geleden
  Mag mevrouw Kaag ook opstappen?