Ploumen: Verhoging minimumloon is breekpunt voor PvdA en ‘nog geen gelopen race’

videoVoor de PvdA is een flink hoger minimumloon een breekpunt aan de formatietafel. ,,Het is nog geen gelopen race”, zei lijsttrekker Lilianne Ploumen vanmiddag in de eerste aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite.     

19 reacties

 • frans Vullings

  2 maanden geleden
  heel veel mensen roepen "loze beloften". nog meer mensen rennen achter een leugenaar aan "Rutte"
 • Peter Laar

  2 maanden geleden
  Het zou mooi zijn dat de partij weer voor de arbeiders opkomt. Maar laatste tijd zijn ze de roots waar ze vandaan komen vergeten. PvdA moet gemoderniseerd worden en weten wat onder werkend volk speelt. Minimum loon is leuk maar er is meer.
 • Patrick Bitter

  2 maanden geleden
  Wat is het resultaat van een verhoging? Verlies van banen! Werkgevers kunnen die lasten niet dragen en zullen zich daaraan aanpassen d.m.w. afstoten van banen. Synergie behalen door reorganisaties zal wederom de norm worden. Vanag de dag dat Biden in Amerika "President werd" speelt dat daar ook al. Mensen dit is een wereldwijde strategie. Wordt wakker en doe er onderzoek naar want je ziet het pas als je door hebt!
 • T. Boek

  2 maanden geleden
  Pvda hun leiders deden mee met de vvd in het kabinet 2012-2016 om het sociale stelsel verder af te breken in die zin waren die leiders van toen salonsocialisten verantwoordelijk voor 29 zetels verlies. Hoe is het mogelijk dat een parij haar idealen opzij zet voor macht hoe diep kan je zakken. Nee terechte afstraffing door de achterban maar helaas veel nederlanders vergeten snel en trappen waarschijnlijk opnieuw in gladde praatjes van politici!!
 • T. Boek

  2 maanden geleden
  In 2012 ging de partij onder leiding van Dietrich Samsom en Asscher en spekman in zee met de vvd in en dat heeft de achterban geweten door de invoering van de verhuurdersheffing in 2013 tot op de dag vandaag zijn de huren gigantisch gestegen veel harder dan de lonen. Het was geen zeer slechte compromis maar een PVDA standpunt in die tijd ook sterk verdedigd op hun site. Maar of dat al niet slecht genoeg was werd de huurliberalisatiegrens voor jaren bevroren veel huren gingen over die grens
 1. ‘Uitsluiten van Rutte zorgt voor tweestrijd binnen ChristenUnie’

  ‘Uitsluiten van Rutte zorgt voor tweestrijd binnen Christen­Unie’

  Het besluit van ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers om niet in een nieuw kabinet te gaan met premier Mark Rutte, heeft geleid tot een tweestrijd tussen de kiezers van de partij. Dat blijkt volgens het Nederlands Dagblad uit een enquête onder 1100 kiezers die afgelopen verkiezing op de ChristenUnie stemden. Slechts een krappe meerderheid (53 procent) vindt het een goed besluit van Segers om niet met Rutte te gaan regeren.
 1. Grote protestmars in Rotterdam tegen coronabeleid
  Play

  Grote protest­mars in Rotterdam tegen coronabe­leid

 2. Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelleven: ‘Hij leed aan seksverslaving’
  Play

  Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelle­ven: ‘Hij leed aan seksversla­ving’