Een drukke winkelstraat. Het demissionaire kabinet wil, nu het economische tij eigenlijk best meezit na de coronacrisis, burgers ook iets meer te besteden geven.
Volledig scherm
Een drukke winkelstraat. Het demissionaire kabinet wil, nu het economische tij eigenlijk best meezit na de coronacrisis, burgers ook iets meer te besteden geven. © Hollandse Hoogte / David Rozing

Prinsjesdag: Meeste Nederlanders gaan er niet op achteruit volgend jaar

De meeste Nederlanders moeten volgend jaar iets meer te besteden hebben, of in elk geval niet minder. Dat blijkt uit uitgelekte plannen van het demissionaire kabinet, die ingezien zijn door deze site. 

49 reacties

 • Jeremie Haas

  1 jaar geleden
  Samengevat. Je gaat er alleen op vooruit als je achternaam begint met Van Oranje. Goh.. verrassend
 • de Vos

  1 jaar geleden
  B. de Vos. Uiteraard blijven de gepensioneerden weer op 0.0% staan . Als we kijken naar de gas/licht rekening voor volgend jaar alleen al, die stijgt al met +/- € 45,83 per maand en dan nog de rest: zorgkosten ,boodschappen,benzine enz.enz.enz. dan kom ik met een kleine berekening op een achteruitgang van +/- 4,8 % , dat is heel wat minder dan gelijk blijven. Wordt hoog tijd voor een echte ouderen partij.
 • H.L. Kroeze

  1 jaar geleden
  Bij die 'meeste Nederlanders' zullen ook ditmaal de gepensioneerden er weer niet bij zitten ...
 • Rijn van Dijk

  1 jaar geleden
  Januari volgend jaar zal blijken dat dit opnieuw een verkeerde inschatting is geweest. Er worden straks rekenmodellen uit de kast getrokken om aan te tonen dat het toch echt zo is dat er vrijwel niemand op achteruit gaat. Het enige dat daarmee wordt aangetoond is dat rekenmeesters, politici en beleids- en topambtenaren het spoor totaal bijster zijn.
 • R. Nagelkerke

  1 jaar geleden
  "Meeste Nederlanders" is een Rutte term voor iedereen gaat meer betalen. Alleen een paar gelukkigen niet. De Meeste Nederlanders lopen al jaren achter op inflatie en prijsstijgingen van vooral energie. Dat is het echte verhaal, maar de waarheid zullen wij nooit horen van deze persoon.