Raad van State: Kabinet moet nú extra klimaatmaatregelen nemen

vernietigende analyseHet demissionaire kabinet mag niet langer wachten met nieuwe klimaatmaatregelen. Dat zegt de Raad van State in een vernietigende analyse van de Nederlandse klimaatcijfers.

101 reacties

 • Hans Laats

  1 jaar geleden
  Hans Laats. Dat China,Rusland en India "NIET" aanwezig zijn bij de Top klimaat in Glasgow is te verwachten. Zij doen wat zij willen en gaan door met steenkool en het westen de EU burgers krijgen de rekening. Onze leiders kunnen praten wat zij willen maar plukken de vruchten er niet van. De top zal wel weer mislukken en deze weer opschuiven denk ik.
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  @B Peper, zolang men dingen kan aanschaffen kopen mensen dat dus kan je er prat op gaan dat het gekocht wordt. Je moet niet bij de consument zijn. Waarom mag je wel vervuilende spullen verkopen en moet je ze eigenlijk maar niet kopen?
 • Peter de Jong

  1 jaar geleden
  Mensen die denken, dat politici met wetten en regels de temperatuur op Aarde tot op een halve graad nauwkeurig kunnen regelen - in weerwil met de eeuwenoude kosmische krachten die deze temperatuur normaal beïnvloeden - zijn volkomen losgeslagen van de realiteit.
 • Eric Boule

  1 jaar geleden
  Door falend beleid v/d overheid=gasenergiekrisis ontstaan.Gevolg Europa=meer steenkool gaan gebruiken,Wegaan de verkeerde kant op.Niemand gaat i/d kou zitten of zet zijn fabrieken stil
 • Toll Patscher

  1 jaar geleden
  'extra klimaatmaatregelen', daarvoor is nu geen tijd. De demissionairen zijn nu met zichzelf bezig. De markt zal het wel regelen. Besturen inzake ingrijpende middelen wegens klimaat confronteert immers de welgestelden teveel.