Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Ruim 1000 kinderen van ouders toeslagenaffaire uit huis geplaatst

Tussen 2015 en 2020 zijn ruim 1000 kinderen van ouders die de dupe zijn geworden van de toeslagenaffaire onder jeugdbescherming en uit huis geplaatst. De Tweede Kamer is verbijsterd over dat hoge aantal. 

92 reacties

 • Jack van den Burg

  4 weken geleden
  Hoe zou een nadere analyse er uit zien? Zouden deze kinderen niet uit huis zijn geplaatst als de toeslagenaffaire niet had toegeslagen?
 • J. Breuer

  1 maand geleden
  .Rutte heeft het in Brussel over Polen. Hier in Nederland brand de lamp maar daar hoort men hem niet over. En het werken van dag en nacht aan het oplossen van dit schandaal(Hoekstra) moet men maar met een korrel zout nemen.
 • Roelof Bagnay

  1 maand geleden
  Waar blijven die partijen die Altijd commentaar hebben .gl ,pvda ik heb ze nog niet gehoord ze zijn toch Altijd zo voor de burger. Het hele kabinet moet weg ook de tweede kamer en nooit meer een politieke carrière. Nieuwe verkiezingen, is de enigste op lossing om van deze demente bende af te komen. Rutte er wel geen herinneren aan hebben. Ziek land
 • B Zonneveld

  1 maand geleden
  JEUGDZORG??? Verdacht stil. Kabinet verdacht stil.
 • Theo Boerboom

  1 maand geleden
  "De kop is eraf" zei Koolmees.. Hij zal wel denken, als het met de kop niet gaat, dan maar zonder, of hoe bedoelt u dat meneer Koolmees? De problemen rond o.a. de toeslagenwet duren al jaren.